= kissa =

  • ZOMQandBarbieQ

Miksi jengi haluu olla niin pihalla ja uskoa, että se olisi jotenkin selitettävissä -olla pihalla ja itsekkäästi nauttia siitä ilman todellista tajuamista. jos ei kestä/uskalla/osaa lopettaa mitä on aloittanut pyörii ympyrää ja ihmettelee miksi ei etene tai kukaan tule vastaan ja turhautuu - lopulta itseensä. Voihan sitä osoitella muita , mutta huomaa osoittelevensa itseänsä. kylmyys ja kovuus esitettynäkin jää päälle kuin mikä tahansa rooli. Ja on sitä paitsi helpompi esittää negaatioita kuin hymyä ja iloa jolla voi saada kaiken -jos haluaa uskoa niin.

Itkeminen julkisesti tai pyydetäessä esmes on jo vaikeampaaa -ainakin useimmille miehille, mut se onkin postiivista ulos päin suunnattua pahaaa oloa parhailmmillaan -tietty kaiken voi näytellä tai dramatisoida saadakseen esmes haluamasa. -kissat ovat siinäkin mestareita.

T I E D O I T U S
Jengi tapaa käyttää lääkkeitä; sekakäyttöä ja sitä kuinka helposti ne vievät hengen kun "oikea" sekoitus on syöty tai muuten vedetty esim. amfetamiini/kokaiini, lyrikat ja trivatrilit on tappava yhdistelmä johon ensiapuna ei käytetä ambulansseissa kokaiinia tai amfetamiinia vaikka ne voivat pelastaa ihmishenkiä. tiedän liian monta kaveria jokka voivat harrastaa näitä yhdessä juuri parhailllan ja tulin kirjoittamaan tämän kun sain tietää ajattelin, et näin viikoloppuna vois autaaa jotain eikä olla liian myöhässä joissakin tapauksissa. pitää muistaa että näitä sekoituksia on monia ja tämä edellä maintsemani alkaa vaikkuttaa 6 tunnin jälkeen kun hyväolo tulee ja silmät sulkeutuvat .tietty koko juttu voi olla ihan huuhaata jonkun olettaessa että kestää näitä paremmin -luuleminen ei silti auta ja tämäkin tieto ei levity kaikille asianosasillle vaikka sanasaattjia on. On myös sitä epäuskoa. en tiedä mikä on lyrikoitten oikea tieteellinen nimi esmes ja niitä voi olla muitakin vastaavia lääkeitä jne. joten mennään näillä sillä joita haluun varottaa tietävät kyllä nuo, mutta savatko he tiedon ja kuinka npesti, sillä niitä ihmiiä on ja paljon tuutuja ja tuntemattomampia jne.

mua ei rassaa se jos joku pitää mua pellenä tms. mua rassaa se kun he eivät usko, kun ovat jo kerran kokeilleet ja kelaaavat et puhun shittiä,Mut eivät he samoin niitä koskaan vedä, sen tiedän. turhauttaa jo etukäteen:P

TOTUUDENTORVI
TOTUUDENTORVI

harmaaitte äänitorvi ja luusereitten kingi
-vastuunkantmisen määrä yms. ovat johtatajuudessa/opetuksessa/ohjaamisessa, neuvonnassa, esiintyessä jne. tärkeitä elementtejä ja se, että on oikeudenmukainen ja kaikille sama, ei käytä rahaa, avaimia, ei esitä mitään kuin itseensä, nöyrä,pistää itsensä likoon ekä pelkää kuolla asiansa vuoksi, seisoo, ei tyydy, ole omahyväinen, kerkaile turhilla jne. sanojensa takana ei pelkää ja jos pelkää voittaa sen pelon, tunnustaaa virheensä kun sellaisen huomaa, ja oon huomannut et mun ei tarvikkaan murehtia yksin vaan ryhmämme on ksvava ja suurinosa tätä lukevia on siinä jotenkin osallisena 78 prosenttia oli viimeksi arvioitu, nyt hieman enepi tietty.
konkurrsin välttääkseen ja esiintylleitten "uusien" asioitten valossa hallitus ja viranomiaset ovat ilokseni/iloksemme saaneet aikaa mielen muutoksen, vaikka se byrokratia kestää 10 -vuotta jälkijunassa, me toiminnaliset harmaat emme ole ostettavissa puolueeksi, vaan haluamme isomman muutoksen jota viilataaan. emme ole pistäneet edes omaa sivua vielä, koska homma etenee muutenkin ja KAIKKI ON SANOTTU -sen selvittäminen ei vaadi kuin vaivaa selata nettiä ja mitä oon kirjoittanut. Joku muukin on voinut kirjoittaa samasta aiheesta, mut se oon todennäköisesti minä. MUTTA SE ASIA EI OLE MINUN VAN MIEDÄN KAIKKIEN.

MISS VALNKUMOUS ON AINOA TEKSTI JONKA HALUAN OMISTAA ITSELLENI JA HÄNELLE SEKÄ HARMAILLE.

oon toivonut tialleni jotain joka olisi.,.....heh niin todella itsekästä ja tyhmää ajatella että olisin korvaamaton, mahdoton olen ja se riitää kunhan muistaa, että on ainawalmis. se ei ole sana, vaan tapani osallistua johonkin tärkeään tai etupäässä hätätilanteeseen.

nukuin neljäpäivääja tajusin, että olin väsynyt ja pois kartalta jollen tekisin niin jätin syyllistämisen niille jokka luulevat enempi ja kiitän heitä.miksi on hyvä kysymys.

Tietty voisn päästää itseni vapaaksi tästä kaikesta taakasta ja muusta kivasta lieveilmiöistä ja alkaa tekemään shoubisnestä ja fyrkkaaa -luovuttaa, mut kuinka voisn elää itseni kanssa tämän jälkeen. Enhän mä ole kuin yksi ukko ja taivaanrannamaalri jolla on unelmia niinkuin meillä muilla -se pistää miettimään mikä asia on tärkeä ja mikä ei. Teoriassa kaikki asiat ovat kadettavissa, mutta rakkaus elämään ja sen mikä on sydämmessä puhuu -en minä. jokin sosiaalinen kolektiivinen tajunta tai olkoon vaikka jumala kaikki ilmentääja saa voimansa HALUSTA TEHDÄ EDES JOTAIN KERRANKIN OIKEIN JA PYYTEEETTÖMÄSTI täynnä halua muttaaa asioita ja energiaa -ei se oon mlta mitenkään pois. tietty joudun luopumaaan kaikesta turhasta ja vaikka naisia esmes on, niin ei ne kauaa pysy mukana jne. mut joku on jossain sen toivon itselleni sen joka on vertaiseni. sitä minä haluan. Olen monimutkaine ihminen, koska tykkään monimutkaistaa yksinkertaisia asioita ja sillekin olemassa on syy josta myöhemmin. Nyt meen hiihtämään.

omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)

mielikuvitus ta mitä nyt onkin korvien väissä on paras ase.

parikukautta päälle 20-wuotias kolli Dimitri
-meinasin laittaa kollini, mut eihän niin voi:)

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

Dimitri tai pihassa näyttäytynyt ILves esim. eivät ole haitanneet puutarhanhoitoaniUlkonahan mä sitä parhaitwen silleen et kukaan ei voi olla huomaamamtta,
Ihmisiä ei saa muutenkaaan aliarvioida, vaan huomioida. Pelko on vaarallista ja usein turhaa ajantuhlausta.

AIDA
AIDA

tää muistuttaa mua mitä on luopuminen asian vuoksi
ja täyyy tunnustaa pysty unoihtamaan häntöä ja miksi mun tarvis ees.
mä oon silti jo itkenyt aika paljon hänen takiaanja jatan kalastusta toivossaaa et kyllä sieltä tulee juuri se jota pelkäänkin.

elämän voi nähdä tragediana, farssina, unena, utopiana, mahdottomuutena ja silti siitä kiitän. en kirjoita tähän mitään kuolemasta, koska se olisi ajattelematonta.

siellä on pakkkasta, joten hiihdosta tulee vissiin aika lyhyt.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus