= klassikko jo syntyessään =

  • ZOMQandBarbieQ

heräsin kramppiin oikeesssa pohkeessa. soitin pimulle ja seillä omn kans jotain asioita kaupungilla joen mä näen batruskan tänäänkin -oon nähnyt kyseistä ihmistä join aikaa kokajan ja silti se ei riitä, vaan mun pitäs saada sitä vielä enmpi. Voi olla, et teen jotain erittäin radikaaliakin tänään, mut niinhän mä aina (on/off) -putkistyrkkarissakin on standby joka on vähän niinku et ollaan oransseissa tai keltasissa valoissa jokka mul on aika vihreeetä touhuu...jos ketään ei oo. mähän voin tehdä mitä vaan:D niin mä uskon myös rajattomuuteen -se kuullostaakin jo siistiltä. Mun rakkautenikin taitaa olla sitä luokkaaa.

Efedriiniä hieman tauluun ja pari rauhoittavaaa. Vikat snagut! Nää menee Betruskalle -mä luuluen et se vois tykätä ja arvostaa tätä paskaa enempi. Nyt mul alkaa oleen taaalisen paska olo -ei vielä, mut se hiipii ja antaa joitakin viiteitä tulöevista piinoista:) mun mielestä näistä narkkaamisessa liian vähän puhutaan tai siis ainakin nautitaan.
Tää vois warmaan vastata sitä tilaaa ku on joku koditon herää puistonpenkiltä ja pyyhkäisee isommat lumet päältä ja aloittaa reippaaana uuden päivän silmät loistaen hän hokee" rämä se on haasteellista elämää ja päivääkään en vaihtais..."

Joo täytyy laittaa toi vika muru jonnekkin valmiiks beeellle.
Mun pitäs olla nyt tampereen mMusiikissa ostamassa mixauspöytää, päätevahvistinta ja sitä rataa -ennen jouluhintoja pitää toimia, vaikka kauppias onkin jo ostettu....KAIKILLA ON ONNEKSI JOKU MUUKIN VALUUTTA JOKA TOIMII PAREMMIN KUIN RAHA -sen ku tietää (ottaa selvää) , on jo pitkällä huijarin peruskoulutuksessa.

Pakko mennä ulos koiran kans ...se tykkää lumesta ja mul pitäs olla kai kiire joka on köyhää mut minkäs teet. ekana koira ulos ja jotain on pakko syödäkkin vaikka tuntuu siltä että on viimeksi syönyt ruosteisia rautanauloja ja kyytipoikana öljyä. Kädet on ihan maalissa. mut on tuuo pöytä jonka toin tuohon näytille ja fiksattavaksi aika siisitissä kunnossa jo -tommonenkevyt rottinki pöytä jos on lasi kansi ja alhaalla .mmmmlehtihyllyköks sitä vois sanoo tai tasoksi vaan, joo
.nonni. nyt ei oo niin maaninen olo. Mä kyl saan varmAAN KOLMEN JÄLKEEN VAUHTII NIIN PALJON KU HALUUN ja varmaan palaaakin, mut nyt mun pitäs miettiä mitä mä haluun ja se ei oo vaikeeta. mä valitsen mnäistä kaikistA SEN MUIJJAN EKA JA SIT VOIS OLLA MIXAUSPÖYTÄ VAIKKA JA SIT JOKU MUU SOITTO LAITEN,. olotiloja mä en osta. Mul on oikeestaan rakastunut olotila tiwtty. ei mua niinkään oma tilani pelota tai hirvitä juurikaan, koska aina tää on ollut tällaista, mut silti erilaista. Vanhetessaan oppii nautiskelemaan pienistä asioista enempi ja arvostaa myös elämää kiitollisempana joka päivästä. mä eilen rukoilin naisen puolesta -en itseni. mua ei huvita olla itsekäs....pAITS RAHAASIAT TAI SIIS BISNEKSET, musiikki jne. ovat eriasia.

Joillakin on oikein tapana sotkea kaikki asiat keskenään ja sitrten erotella ja sotkee lisäää. onhan se monipuolistA, , mut onko hommassa pointtii. Mä itse sotken tahallani sanoja, mutta emä kyllä ihan kaikkia asioita viitti sotkea -emmä silleen mikä kirjailija osais olla tai viittis. Sormia kramppaa...mun on pakko kai hieman venytellä taas...enne kun pohje tai vasen reisi kramppaa. Asperiinia on hyvä syödä ja tietty magnessiumia. asperiinitetty ohentaaa veerta sopvasti...sen tekee kaakaokin, mut koitN VÄHENTÄ SITÄKIN -mä ooon kakaoaddikti. niin jokkut kaverit kelaa ja ne on tosissaaan. ne ei oo nähnyt mun ikästä ihmistä joka laittaa niin älyttömästi kahviinsa esim. sokeria tai kaakaota kuin mä. Ne ei ymmärrä kuinka siistii joskus on ottaaa kunnon täpinät sokerista:Dilman betruskaa, mä en varmaan viittis ees lähtee liikenteeseen, mut se muijja antaa mulle jotain ihme voimaaa ja saa mut nauramaaan -muuten mua ei huvittas mikään....en olis ees vielä ylhäällä ja vosin nukkua tän kokopäivän ohitsa -miten tyhmää tuhlata aikaa...puhuin jotain elämän kunnioittamisesta muistaakseni.

Joo vebvyttelytr on nyt pakollisia eikä suositeltavia.
kyllä se tästä, mua naurattaa vaikka oon ihan romuna koko ween ukko...räkää tukee poskelle täyty niistää....oin mä ne efedriinit joet sais happea paremmin -se on aika tärkee ja kuten se miten hengittää -varsinkin juuri tällaisissa ..mmmm akuuutimmisssa tilanteissa. Ei Tee mieli painaa paniikki nappulaa ja käskee jonku mulle tuomaan tänne kaikee ja heti vaikka aseella uhaten jos muu ei auta. tää menee ihan rakkaudesta. nyt vois kuvitellakkin olevansa jeesus. mä kyl maalisin tän mun puuristin jonkun värisex...tää kohtaus muuteskin pitäs saada sponsoroitua onhan tää klassikko tavalllaaan.

mun pitäisi rekistöröidä tää nimi. onx tää ees hyvä???? emmä osaa ARVIOIDA NYT. MUISTAAKO TÄMMÖSTÄ KUKAAN. ONX TÄÄ LIIan tavanomainen jne. jos jollAIN ON MIELIPEITÄ KUULISIN NIITÄ MIELELLÄNI ja voisin olla KIITOLLINEN JA MIELIPIDE Painaa tänään sen verta, et mä voin lahjoo sen joka antaa mulle hyvän neuvon tms.
Y kirjain ei oikeen näyttää weeltä Flyers-sanassa tuossa nimesä. mul on Z-logoja joka pakassa, ja oon duunannu sabluunoita et niitä voi spreiailla enmpikin. Jos toi nimi kelpaaihmisille, niin tuosta Z-LOGOSTA TULEE SEMMONEN ARTIKKELI, ET SILLÄ VOI TEHDÄ JOP rahaa...koira haukkuu jotain heipppa ja kertokaa mielipiteenne ja hyvä sellAINE PALKITAAN !:D

olkaa hyvä
ja olkaa kiitollisia. maailma on taas herännyt eikä loppunut vieläkään.

Niin jA TÄÄ MEIDÄN/MUN TUOTANTOYHTIÖ ON TÄN NIMINEN, VAI OLISKO TÄÄ PAREPI BÄNDIN SITTENKIN ?

OLISIN KIITOLLINEN JOS SAIS VALAISUU ASIAAN.

äLKÄÄ ANTAKO LOGOJEN HÄMÄTÄ SILLÄ NE VOI PIIRTÄÄ JA VÄRITTÄÄ UUSIX, MUT ZORRO TYYLISTÄ EN SILTI LUOVU:D

Nyt alkaa iskee krampit ja on venyteltävä ja nopeasti:D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus