= kultainen tulevaisuus =

  • ZOMQandBarbieQ

mielenkiinnolla seuraan vanhan maailmamme rappiota ja lamaantumista ja huvittaa kuunnella/lukea politiikkojen ja pankkien selittelyjä ja vähättelyjä. Tätä mä oon aina halunnukkin muutosta. Ilmastonmuutoshysterialla rahastaminen on myös huvittavaa, sillä maailamntalous ei
kerkiä jäädyttämään ns. globalintalouden ongelmia ennen romahtamistaan, ja on erittäin vaikeata taas tulevaisuudessa olla näin globaali kuin myt.

Sekasorto ja kaaos paniikin lisäksi ovat oikeastaan pahempia kuin "järjestäytyneet" sodat tulevaisuudessa. Vanhat valtarakennelmat hallituksineen tulevat määräänpäähänsä ja rikkaitten linnoittautuminen keskiaikaiseen tapaan on jo nyt todellisuutta laajalti.

ylikuumenneet markkinat muutuvat enempi mielikuvamyyntii (=ei mateariallisten arvojen myyntiin) ja kuplaa on vaikea pitää puhkeanmatta.

pankkeihin en oo luottanut enää vähään aikaan...tunnen itseni huijariksi, ja siitä saan kiittää faijjaani joka pelasi multa ja veljeltäni aina viikkorahat, joten meidän piti pelata yhteen ja huijata että saimme viikorahamme...se on ollut parasta koulutusta jota olen saanut.

Tulevaisuus todella on visionääreille ruhtinaallista ja palkitsevaa aikaa ollut aina -selviytymisen takaa oikea ennakointi ja sehän on helppoa kuin heinän teko:)

tänään oon taas keräillyt arvometalliromua sikahalvalla,
koska ihmisillä ei tunnun olevan rahaa hoitaa velkojaan
niin kuin aiemmin....ei se mua haittaa jos on kultaa tms.
kuparikin käy jos sitä on vaan tarpeex kattamaan kulut yms..Tunnen itseni natsimaiseksi juutalaiseksi:)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery

Hook Jones
Hook Jones

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus