= kupariLaNKAMUSAA =

  • ZOMQandBarbieQ

jumaluta luulin kulevani väärin ku mutsi oli käymässä ja mul oli äänitys meneillää tai tsekkasin soundja rockbillybiisiin ja toiseen kampibiisiin. Krisse sanoi et ku mä laulansuomex se kuulostaa hienolta -as e ei oo kehunut mua juuri ikinä ja on kuvataiteilijana erittäin kriittinen ja käyttää mun aikan melki aina korvatulppia:. krisse ei oo aino joka tajunnut ettei toi hullu tota juttuaan lopeta vaan innistuu selittään maailman salaisuuksia juurta jaksain -mitä vittua sekin tarkoitta...ilemisesti samaa kuin perusteellisesti. niin mä oon joskus hieman liiankin perusteellinen ja voin hylätä kaiken vain siksi, et mul on muuttunut värIKAUSIsi tyystiin MUUTTUNUT esmes nyt kuParinvrinen on ihan saitaan must.

keltainenvärikausi....nyt mul on kuparinvärinen kausu ja valkopunainen muuten releissä kämppä ja lava rekvisiitrta on maanisen keltas ja puinaista -katselen täs pro.käyttöön soveltuvia äänelläohjattavia valoja niinku n2000 watin stroboja sun muita jokka yinyii halvalta ku ei oo mihin verrata. mutsit on aina oikeessa ja mun on tehtävä biisit myös suomenkielellä ku mutsi niin käski. se on sentään opettanut muty soittaan ekana 5.-vuotiaana ja mandoolilla sitä tuli soitettuasa jotain rautalankamusaa.
vittumaista olla muuten ilman puhelinta edelleen tai on mul luuri, mut sen numero on vielöä mysteeri ja siinä ei oo numeroita joihin vois soittaa -vittu kun tollaset painaa ihan liian paljon. nyt pitää tehdä musaa ku se näemmä toimii, muuten haahuilen ja kävelen pöäin ovia ja oon niin rkastunut että olen täys idiootti ja minä tykkään siiträ -rentoudun kerrankin ku nauran itttelleni. oonhan mä aika prllr, mut sitä ei mulle tulla kovin älliä dnoon, paits naiset nyt puhuu mitävaan mut tärkeintä on äänensävy eikä siältö -näin mä kelaan ja sit joku vitun lesbo tulee kitiseen et mä oon sovinisti.

broidi ja  mä ollaan pokattu irmelit
broidi ja mä ollaan pokattu irmelit

tykkään käyttäytyä hErrasmiehen lailla ja artikukloin selkeeti ja dnon dnsoybai silleen ettei sitä toidtaa. mua ätsyttää perust´teeton julkisuus jotaon lakanut dsteleen, vaikka iitö on aika kuniinnikkiy tufdioddtekemöddö hittiklddikoiys, mut nyt mua halutan joka Paikkaan Yhtä-äkkII OLIS KIIRE. SILLON JUST HUKAA LUURIT JA KAIKKI.

mä nukahtlken tähän tuoliin ja nyt on tehtvä ammun voimsitelu- harjoitukset, nin sekanen mä en oo et ne unohtaisin. ja muutenkin saa riittä nää vavrunet, mut valveunissa on siisti kirjoittaa jos joku vaan s mitää tolkkua

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

hhe oon oluy täsä kitjottamssa kas tuntii ytätä -eliköäs näluilyt siistejä valveunia noonku hyvästä,mposta kuuluu. mun uusin biisn on mdrmmonrn motoguzzi ja musta ja vitukseen kromii..
täyts käudäumo moikkn j ktsrlla miyö mulonbbrraaa soliyu

joo nyt kyk oin okko hrörövaikalveunye onmmunmpprofilkkj

nonni nyt tuli nukuttuU hyvin taas TASS JA VALVEUNET ON OIEITA UNIA SIISTIMPIÄ KU NNE O HUMEUNIA JA KALLLIIMPIA SIX
-SIIS LUCUSTA JA PERFECT

POMUTA, PAMPUTA, POMPUTA,PAMPUTA SHALLALALALALAAA LOLLOPERSE! joo toleen se rytmi menee ja siihenoyykkiautaa toimsti delaylla kaiyeyyina ,niin tukee värikköööm pi kuparinen uni. kyl ain tom cRUIESn pöOtkuJEN TAHDISSA..SE POTKI MUA PÄÄHÄN JA KÄSKEE HERÄTÄ SIL ONKUULEMMA BISIDEI.

ONNEX KUKAAN EI PYSTY RÄÄÄKKÄNPUHELIMELLA, VAIKA TIEDÄN ET MONI IHMETTELEE ET MITÄS MULLE O TAPAHTUNUT. TÄYTYY TAIKOO ITTENSÄ CHATTIIN JNE.

Kirjoitettaessa soi LETS GO JACK AND HIGH ON YA

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus