= legioonan pikkujoulut =

  • ZOMQandBarbieQ

mä tiedän, et mul alkaa menee aina vaan paremmin putkeen hommat ja mun pitää varoo naisia -ettei ne ala saneleen ja omisteleen mua liikoja, sillä se ei sovi artistille. Oli kiva halia yli 200 ihmistä jokka kaikki on tuutja ja toineen toistaan häikäisevempäiä ja pyntättyjä näyttelijättäriä ja ohjjaajia tai opiskelijoita ja muita yaiteilijoita ...siis tarkoitan niitä naisia tietty. SEppälän Timoo joka on virpi koskelan kaa teatterin perustajia tuli halittua silleen et luut rutisi, sillä siinä on mies joka tekee....se on oikeestaan omalla tavallaan parempi ohjaan tai siis samanveroinen ainaskin kuin turkan jouko -se asuu täs lähelä se jouko, mut se siitä erakosta -hyvä mies:)

hook jones
hook jones

kun oli kerrankin päässyt legioonanTeatterin pikkujouluihin käväisemään, mut mä viihdyin siel yllättävän hyvin ehkä juuri six et ne oli tällä kertaa alkoholittomat bilee-onex. elikkäs siellä ei ollut mitään kapakeissa majailevia artisteja ja mennneenn talvenlumia mukana hengaamassa ja sössötämässä ylimääräisiä.

Lähdin sieltä meneen 2 tunnin kuluttua kun olin tullut eli se on mun mittapuun mukaan hyvin ja ohjelma oli laadukasta ja sai nauraa kunnolla pitkästä aikaa -eikä mitään tekonauruu kohteliaisuudesta...sellasta mä en tajuu. pitää olla suora. Mun piti tai venaan yhtä hesalaista irmeliä
-facebookista tuttua, mut jos sil ei oo rahaatänäänmatkustaa et tavattais , meil on aina huominenkin olemassa ja se on witun hyvä se.

Kirjoitettaessa soi joku ihme rockabilly soi pääässäni ...ja se on soinut siel yli viikon...soon mun pörli

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

13.12.2009 07:39

:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus