= lentokonehäirikkö =

  • ZOMQandBarbieQ

koiran ja naapurin ukon kaa ihmeteltiin ku lentokone ei saa ollenkaan laskeutumislupaa lähellä olevcalle lentokentäällä, vaan vetäs viis tai kuus kiekkaa ainakin ja joutu palaan takas -kai se suhari oli siinä suikarissa kämnnissä tai muuten ihan väärään paikkaan eksynyt -tiedä vaikka olis taas joku ilmatilaloikkaus...kyl se oli selkeesti arlandasta tääne lähtenyt , sanoi naapurin setä ja sil on paha tapa olla oikeeessa näissä asioissa. HYviä herneitä mun kasvimaalla ku nää keittää suolavedessä on hyviä pahempaan mässyyn. Ihan älyttömästi sudenkorentoja taas liikenteessä... mun sipulit on hukkuneet jonnekkin tonne niitylle ku koira perkele on mennyt oottaan mun laittamat merkkipaalut vex, niin rajat hämärtyy kummasti enkä mä nyt ala koko niittyä kyl kitkeen -siinä menis nhyvämaisema pilalle joittenkin ween sipulien takia -eihän ne kaupassa nyt niin paljoo maksa.

hyvä, et se kone lähti vex häirittemästä ja sai ilmotettuunaapureille
iltäpäi, et taas soitantaa ja tarpeeks lujaa on luvassa meitin kämpästä.balladeja(niitä tulee jo unissakin mun pääkoppaaan, et ne on pakko joteski ulostaa)

hook jones
hook jones

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus