= lootusasennossa soiva kitara =

  • ZOMQandBarbieQ

latoin tän otsikon kultuurin alle, koska mä oon ielstäni tehnyt suomen kulttuurin läåheskokonaan, mut tietty joku voi olla werim ieltä, mut se elää menneessä ja on pystyynkuollut.me sarjakuvamaiset hemmot taaasen lihaksi muuttiessamme olemme varsinaisia siilejä semmosia kissoja joissa on piikejä narkkikkatteja täynnä raketteja tuupattuna ja meraskaan työn raatajat ulvomme ja panemme kuin koirat ja olemme muuteskin 4D-ihmistyyppiä jokka on tllut tänne ihan toisaalta ja tän maailma ymmärtämiseen tarvi olla ku koiranaivoinen hminen ja tajuaa kuinka simppeliä kaikki on. vähän niinku remukinkelaat et tixtixtixtix....mut se on kyl hieman vanhanaikasempi ku mä ja mä soitan näille tai näitten lippalakkienkin kanssa koska ei saa olla ahdasmielinen -remunkin pitäs opetella remuranskaa tai osaahan se sitä, mut muistaako ja kauan se muistamine kestää. no. uus invaasio on tulosssa ja samlla näemme sen muuttuvan taas ygtä paskas kun josksu 30 vuotta sitten tai 40 -pääasia on et joku piikki uppoo tarpeex syvälle ärsyttään ihmislihaa -siitähän viihdekultuuurissa on klysymys. pox ja kaikki hajoo, jos ei ymmärrä et pitää malttaa eikä anna kaikee ittestään ku lavalla ja jollekkin misuille, mut energiaa kerääntyy ka sen käyttäminen harkitsemattomaasti on kuin pellelilis pommin kans.

GIN Jennie
GIN Jennie

pitää osata räjäyttää, mut eka pitää osata panostaa. se on tarkkaa puuhaa ettei kilahda tai jää näperteleen. Aikaa kuvitellaan olevan rajattomasti, mut näisssä hommissa illkkkuva kuolema pitää liikkeet ripeinä ja shamaani on aina valmiina kaikkeen. kaadoin tänään yhden fiat punton virastotalonparkkipaikalla, koska se äijjä ei saa sitä omin voimin takas oikein päin, vaikka jätin sen kyljelleen. kaverit sano, et älälälälä ja se vaan onnosti mua niinku muijjat ku oikeen kieltää niin kyllähän sitä ylyttyyy

joo ja yx jumala on narkkari niinku toi yx gubbe sano et jumala on ateisti.
yks jumala taas on vitun laiska et ei jaksa luoda enää mitään uutta, vaan odottaa et kuolispääsis mdonreikään rinnakaismaailmaan äiteensä kanssa samaan mestaan eka enne ku se singashtaa taas jonnekkin muuaalle tai sitten niinku yks jumala ajatteli et se kuolee ja on ku kivi eikä oo enää olemassa -finiitto. kuolema on aina ihan olkapäällä niinku pirukin joka välillåä kuyikuttele kaikkee ja sitäkannata kuunnella liikaaa jos se alkaa kiljuun kandee syödä pami tai tehdä sit mitä se sanoo. joo otetaan! (Broileria tuotiin mulle) kyl mä tuilisin varmaan hoomomaiseks jos mä alkaisin syödä vegaaniruokaa ku en liho niin paljoo ku yleensä muut.
Anna the pulu on kaa samalainen et kaikkien tekis mieli ruokkia sitä. tälleen miehenä se ärsyyttää ja mä wen ainakaan erehdy annalle sanoon enää koskaaa(enään koskaa:) et pitäks käydä kaupassa hakemassa ruokaa. se perkeleen sauhut ollaan poltettu tyhjäx tampereen sauhut ja näin ei oo todistusaineistoo. onneks tuol joka puolella kasvaa eroottisia kasveja.

jokkut kirjottaa tänne ihan sen takia et ku ei oo muutakaan, mut tai l. jos ei oo asiaa ees mistä kirjottaa se on jo säälittävän naurettavaa. mitä täne kirjottaa , se toteutuu eli pitää varoo mitä toivoo. ajattelin mennä ensviikolla itse Turkuun josko siel olis enämpikin näitä kuvattavia muusia ja muita mannekiineja jne.

Jos joku on turusta niin kandee nähä mut.
(laitankin kuvani tähän näin et mut tunnistaa sillä pidän matalaa profiilia ja mul voi olla päällä mitä vaan ku shoppailen kummiskin kaikkee halpaa, kaikki o mahdollista.ja laitan kuvan tähän et minkä näkönen on koukku jone eli hook jones tai zombie.

HOOK ZOMBIE
HOOK ZOMBIE

luonnossa tietty ooon komeempi ja mukl seisoo yleensä enämpi tai riippu kuvaajasta. niin jos siel näkee jotain tutuja muuskoita niin vois käydä moikaaamassa ellei se yx oo kaukomailla -se tykkää amerikan aunesta ja mainostaa sitä paremmin melki ku remu -mutt ihan .ilman isukin fyrkkia ja bändiä se katuelämässä on semmonen tikkunekkuosaton ukko joka on syntynyt kans artistix. se vois hoitaaa mulle saksofonin jostain ja trumpetin. niin ja turussa on ihan omanlaatuset misunsa. kaikki jokka on kauriita, härkiä tai neitsyitä on ihan varmaa saalista ja pakko panna. oon ollu kuukauden ilman ja emmä ala kavereittern muijia paneen vaikka ne auttaskin. uuutta on avain sana !

musiikki uudistuu samaan aikaa ku naisekkin ja kasvaa sirkuksen lukumäärä ja mä voin keksiä kaikille hommia. olis hyvä ku joku osais polttaa polttaa pimpsallaaan BACKWOOODSIN SIKAREITA -SEN VOPIS KUVATA ESMES. JA MUSTA VOIS OTTAA FILKKAA KUN JUON LEHMÄn tisseistä suoraan maitoo. on muuten boonusta jos muijat osaa lypsää mutakin ku rahaaa köyhältä artistilta. me ei käytetä juuri rahaa vaan kamaa ja muita luonnon tuotteita joita vaihdamme.
Huuumepoliisit on hyvää yleisöö ja ne maksaa aina lippunsa -yks huumejeppe sanoi et "soittaisit vaan ekköä vetäs kamaa". Mä sanoin sille ,et se mahdoton yhtälö. siviilissä kummmiskin posket lommola vetelee multa pöllimiään sauhuja vitut taskuvaraskyttä:) poliisit on hyviä ku ne on kiltisti eikä röröstele. ne tykkää ku on hyvä kroppasia henkivartijoita ja ihastelee mun lihaksia ....vittu ne on parhaimpia faneja ja niille pitäs suunnata enämpi fanituotteita jatkossa

huuliharput ei maksa juuri mitään ja tarvii ostaa PA-kamoja lisää sekä valoja. jos turussa olis h..vittu.nyt eim näe mitä kirjottaaa:D <3 hanihanihani mona olis kiva nähdä turussa tai ketä kaikkia siel on täy...saatana vastaat siihen puhelimeen vai onx tää numero vanha. no siel o0n paljo tuttuja ja tutustuu uusiin .uusin o aina paras koska se on uuään muun takia välttämättää<3 nyt viulu soi saatnan hyvin kun saan jousen ostettua kuudella kympillä sellonjousi on kyl liikaaaa, mut tälleeen jugen-mustalaisena ok. meitin sirkuksen täytyy pyytää kunnon ronttisumma keikoista, mut eka me voin tai tehään tallenteita -niinku aina yleensääkin.
Bändit on saanut mut tekeen runoja niinku tää meitin ColorClimax
-sen niminen runokirja ku ironisesti KIVIREKI:) -mä en ees juljkassut sitä vielä enkä mitää koska musta kirjailijat ja juuri runoilijat ON PERSAUKISTA RYHMÄÄ JA NIIL OO KU AINA JOKU MUUTAMA KYMPPI JA AINA PUMMIMASSA JA DOKAAMASSA JOTA EN VOI SIETÄÄ. MUOLLE RIIITTÄÄ HUUMEET, KOSKA NE ON MULLE TERVEELISIÄ KU KÄYTÄN NIITÄ warholimaisesti duuniin.
Siihen ei juuri kukaan pysty muu, mut six pitää ollakkin hyvässä kondiksessa ja pitää pystyä hullun voimilla hyppäämään tasajalkaa autojen katolta katolle semmoset parisataa metriä ja saa kymmenee autoon uuden montun kattoon.

mul tulee varmaan tällä tai ens viikolla AADEEHOODEE-lääkäriltä pyyntö tulla käymäään hakemassa valtion vauhtia. kyllähän ne auttaa keskittyyn. mut ku on kunnon vauhdeissa se keskittyminen on aika cvalikoivaa ja mul toimi vaan musa ja naiset. semmoen kaman ympärillä tapahtuva säätö ja säätäjät ärsyttää mua ja kamaa ostetaan rontissa ja vedetään ettei tarvi joka vuosi erikseen vetää vauhtia tai sauhutella:D

sirkuksen pitää tuottaa ku kalevalainen rahasampo ja ottaa mukaaan muitakin artisteja samalle turneelle ja myydä rontissa ja arvottaa sit bändejä omantunnon mukaan -jokkut luuleee ettei mulla paskiasella oo omaartuntoa, mut ne ei tunne mua. mä oon hempee ja kiva jos mulle hymyillään eikä sanota nou-snaaa josta mä voinkin hermostua. mulle ku huutaa, se menee toisesta korvasta ulos ja toisesta sisään aj siihen ei oo kovin monelle oieutta annettu etenkään poliiseille, virkamiehille , kapiasille ja muille joita mä voin vetää turpiin ku mua huvittaa. olkoon vaikka tuomari -pitää olla kaikille samalainen tai antaa smat mahkut, mut jokkut on tupelopita jo syntyessää tai muuteski aivopestyjä et ne on semmosta joukkoo ihmispaskaa joka mätänee ja haisee ja polttaa kumisisa renkaita ja luuleet et on maailmanloppu.

nyt on maailmanalku meineillään ja siitä kirjoitettukin jo jokunen uus raamattu tyhmempiä varten. vaikeneminen on kultaa ja musiikista mä en sano mitään ku siitä ei oikeen voi ku soittaa. taas joku kaverin muija soitti et tuu vetää pirii...nää ärsyttää. onnex mul on uus numero jota ei kaiki tiedä ja sinne kerään uuden seurakunnan nunnia sun muita muusikkoja ja narkkareita ja jonkun voin ihan normaalinkin ihmisen ottaa jos semmosia on. mä tarvi rikkaita ihmisiä ym,opärilleni joka tyykkää taiteesta ja myyh niille mun tauluja samalla. multiartisti tekee kaikkee taidetta samalla intensiteetillä jos osaa fokusoitua oikeen. mut taiteessakin jo nimi maksaaa 200 euroo ja alle tonnin työt on aika pieniä.

mul alkaa jo hikoileen käämenet ja teke mieli sopittaa kitaraa kusennoustessa päähän. lääkäri soitti ja herätti mut ja ilmoitti et multa on rauhottavat loppunut ja mä olin et niinkö ! tunnin päästä mä olinkin jo ihan vittuuntuneena ku jouduin omista rahoista ostaan lääkkeeen -soosulta mä yleensä huijaan noi kallliimmat lääkkeet rehllisesti ku mä en maksa veroja ku vahiongossa...niinku yhden 300 euron sakon jota ei olis tarvinukkaan maksaa kahteen kertaa joten mul on oieus kostaa niinku tää andyn lyömine ku albertti järvinen opasti mut vessaan ku kysyin pukukopin ovella et mis on pukukoppi ja tottakai mä laitoin vahingon kiertää. -andy hakkaa sitten hautamäen kostia ku sil ei tosiaan oo oikeen auraa tai karismaaa...siis munaa soittaa mitää stydii jutskaa oikeen. se on semmonen tikunekku-ukko ja molemmat adnyn kaa nyrkillä tapettavia, mut andy nyt osaa soittaa kitaraaa paremmin kun se tekee omia biisejä....mut sit kun se avaa suunsa se mussuttaa jotain käsuittämätöntä paskaaa ja se tarvii tuekseen laulajan ja maikelilla on usan passi ja oikeudet olla säteilevämpi ku se hyppäää korkeemalle ja osaa pitää kroppaansa kondiksesa eikä notku heroiinin kaa patologisessa tilassa jolla ei saa sydäntä musaan pitemmän päälle. homomakkkonen osaa itkee keiklaa ja se siinä on hyvä -ei se tarvi esittää ettei se välitä paskaakaan mistään niinku eräät tunnevammaset.

komee ilma vois mennä kerään taikasieniä lisää jos kerkii vai mitäs mul taas olikaaan -adeehoodee im adeehodee hanihanihanihani will u married me¤

GIN Jennie
GIN Jennie
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
Zombie             eli           ZOMQ
Zombie eli ZOMQ

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus