= luurinlöytäjälle muhkea palkinto =

  • ZOMQandBarbieQ

Nyt mä sit taas hukkasin kännykän...viimex hukku 3 vuotta sitten..eli ei oo tapana hukkailla niitä.
kävin vielä taskulampulla läpi pispalan mäkikadun ja rinnekadun seudun aina pussbysäkille. kesktustorin Mäkkäriastä vielä soitin käsineelle et oon tulossa ja sillä matkalla sinne se puhelin on kadonnut tai sieltä takas busssille joisssa tajusin et mun oranssi nokian halpa luuri onkateissa. sitä ei nimen omaan saa hikata siinä on jo numeroita melki tuhat ja muuta koodia joita tajua ku mä.

jos joku Tampoereen cityssä tai pispalasa on löytänyt sen oranssin luurin tai bussi numero ykkösessä palauttaa sen pulteriin tai poliiisille, siitä on luvassa muhkea palkkio.jois ei palauta luvassa huono karmaa jne.

Mun tarvii ilmoitella ihmisille asian oikea laita -ei tässä mikään muu auta
ku mun toinen luurikin on tompalla korjattavana ja mitä mä teen muovikassillisella luureja joissa ei ooo niitä numeroita ja niitä ei saa mistää enirosta tai ees keltään ihmiseltä ilan asianomaisen lupaa. mun pitää sanoo tällaisille, et oon köämmöännuyt kja se vituttaa. mä en saa kammata. nooh, mä tiedän et sen oranssin puhelimen löytäjöä pakauttaa sen luurin tai sit katoaa l
maisemista -näin se yleensä menee.

nooh, nyt voi ottaa rennosti. olin nin vittuntuneen näköinen, et mulle tarjottin hieman kunnon sotamopoo ja vittu näistä helposti pamahtaa pikku opiaatti-tripille jos polttaa pikkasenkin paukkuja:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus