= maailmanparannus =

  • ZOMQandBarbieQ

Tässähän voi alkaa panikoimaan kun korvat vinkuu ja niitä särkee ja kitaran kanssa heiluessa on kuin myrskyisällä merellä LAIVAN KANNELLA JA KULEE VÄLILLÄ KAIKEE MUUTA KU OMAA SOITTOAAN-sähkölaitteitten kans saa olla tarkkana kun ei tajua aina missä on...mul on mennyt viime yö taas keijjujen parissa kunnes tajusin et oon suihkussa. ajantaju heittää ihan perkeleesti -on kyl tosi vaikee skarpata j A OLLA NOPEENA MISSÄÄN. KÄNNYT ON IHAN SEKAISIN JA NIIN ON TÄÄ KONEKKIN JA TUOTTAA TUSKAA SAADA YHTEYTTÄ KERHENKÄÄN -ENKÄ OO HUOMANNUT ET ONKO JOKU SOITTANUT VAI EI JA KOSKA. FACEBOOKISSA JOTENKIN PYSTYY OLEEN BÄHÄN AIKAA KIRJOTTAMASSA, MUT SILMÄT MEINAA IRROTA päästä jos katsoo ruutua joten en katso ilman aurinkolaseja. no ohan tää siistii kilahtaa lisää.

tarvii huojua tästä taas suihkuun. niinjoo nyt on erittäin hyvä aika ihmisten kääntyä sisäänpäin ja etsiä sieltä vastauksia. niitä ei ulkoa löydy jos haluu parantaa itseensä ja samalla maailma paranee. ärsyttäää noi uutisotsikot ja niitä ei huvita lukea edes ja telkkuri on ihan vitun kamala paskaa josta tulee pahamieli -ei ihmisiä saa pelotella jha mun puolesta romanialaiset sais valata tohlopit ja pöllölaaksot tai asunnottomat parempaan käyttöön.

joku sano et tää kestää puoli vuotta ..siis henkinen kasvu...ei se nyt ihan silleenkään mee tai on hyvä muistaa et 2012 meiltä on otettu aika pois ja eihän sitä huomaa ellei sitä tiedosta ja usko siiihen et kaikki kivut joita prosesiiin liittyy on kasvukipuja ja parantaVIA sellaisia ja kaikenlainen pakko kannattaa hylätä,. ihminen tekee asioita rakkaudesta tai pelosta. ja musta on upeeta olla mukana romuttamassa vanhaa ja rakentaa uutta ja asiat muuttuvat paremmaksi asenteitten muututtua ja on puhua kestään pahaa kun asiat paranevat omasta mikrokosmoksesta käsin. ohan se hyvä et ihmiset ymärtää enempi ja enempi epäkohtia korjattavaksi, mut syyttelemällä ei pitkälle pötki jos ei oo tarkastanut ja päivittänyt itseään.

kaikenlainen pelko ja häpeä tekee ihmisen kipeeksi ja se on tärkeetä myös muistaa.

hyvä pitää asiat yksinkertaisena ja kuunella sydäntää ja epätavalliset ajat vaativat epätavallsia tekoja. kaikenlainen hassuttelu7 itsesä kanssa auttaa ja muu leikkimimieli avartaa ja auttaa luovuudessa ja helpottasa ahdistusta sun muuta vaivaa. klaanmaksa öljyy ja d-vitamiinia ainakin on hyväolla ja järkevää puhdasta RUOKAA JA VETTÄ

Tähän kun tottuu tää alkaa toimiin jha on taas lisää totuteltavaa, mut en tiedä onko se yleispätevää joten pitää lukea muitten newage-ihmisten juttuja ja ottaa mallia . mut ei vieläkään oo sosiaalinen tai ainakin nyt on vaikee puhua kun meni taas ääni kun rämpyttelin kitaraa ja bassoa ja puhaltelin pahvitorveen kun ne rauhottaa kummasti. on mut sitä puhuu eriväristen valoolentojen ja itsensä kan ssa ja ymmärrän et joku voi kokea tän järkyttävänä tän prosesin ja luovuttaa kesken ja alkaa vetyään jotain ääkkeitä tai muuta paskaa himmatakseen hoitoa. niinjoo mul on voinut ajallisesti mennäkkin nyt sen vertta kuin puoli vuotta ja pitää ohjata yliminällä itseään ja nähdä oma ekonsa ja oikeastaan on hyvä visioida alkuun minne aikoo mennä jos koittaa olla liikenteessä ettei eksy tyai telo itteensä -en yhtään ihmettele et ihmiset kolaroivat paljon tähän aikaan. heitin kaikki läääkkeet vex ulottuviltani etten pistä mitään suuhun kun olen mmm sanotaan nyt et jossain:D

taidan vetää vapaa muotoista pyöreetä likettä lattialla et lopuu tää hysteerinen hihitys -masu kipeenä naurusta. heitin röökitkin vex, niistä menee liian paskaks ja levottomakls. tarkoitus ei kylläkään ollut lopetttaa kuin kaman käyttö, mut oikeestaan rööki on oikeestaan paskin douppi josata nyt pääsee helposti irti vaikkei haluiskaan.

ihan kuin joskus pikkulapsena ja oon tullut ihan sairaan ujoksi et se ei helpotya yhtään kommunikointia joten koitan maadoittaa itseeni ja siirtää soittokamaa johonkin sillä tässä huoneessa on parikilowattia soittokamaa ja se ei voi jonnin verran haitata....oon koittanut nyt viikon siivota huonetta, mut aika hitaasti etenee homma. koiran harjaaminen ja metsässäolo on huomattavasti helpompaa...ADHOODEENA OON MUUTENKIN SELLAINEN HAAVEILIJA ET EI OO AIEMMIN SAANUT ASIOITA TEHTYÄ KUIN PIRISTEITTEN AVULLA JOKKA OON ITSELTÄNI KIELTÄNYT TIETTY, AITS KAHVIN JOTA EI PALJOO PYSTY JUOMAAN KU AAMULLA. himalajan kristallisuolaa pitäs koittaa koitaa...mmm ja lisää kultaa stemuja käsiin et maadottuu.

no tässä on jo silti hyvässä kuosisa vaikka tuntuukin välillä et tänäänkin shamaanin on hyvä päivä mennä vuorille. tosin mieli ailahtelee sen verta et ei voi viwläkään sopia kenenkään kanssa ku et "soitan ku oon likenteesä" tarkoitus ei oo tosiaankaan loukata ketään kamua ja toivon et koittaisdvat itse tehdä samaa koko sydämessäni. <3

on saatanan hyvä että on mahdollisuus olla irti kaikesta ja ei oeo ollut aikoihin kiinni muutenkaan oravanpyörässä.

Huomenna koitan olla likenteessä -taas:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus