= maailmanparannus akvaario =

  • ZOMQandBarbieQ

maailma on tosiaan kovin dualistinen kun on ihmisten kaa tekemisisä. Jokkut ymmärtää, jokkut on ollut mukana meidän unissa. siis muukkin ku mä pystytte ihan tasna varmaan kommunikoimaan uudella tavallla; unissaaan, leikkimällä tietokonetta, telepatialla, telekinettisesti, ottamalla suoran taivas satelliitin mis näkyy pärstä vaan , niinku mä eniten teen. pait unet on eri juttu ja sisäinen maailma parantaa maailmaa ja joitakin kamuja on tullut saatua jo. tarvii treenata. en oo aiemmin ku treenannu bändien kanssa unimaailmassa joka tietty on todellisempaa jos ei oo pää verkottunut liikoja. niin sit on niitä jokka lakaa riehuun aseitten kanssa ja ne on rasittavia uhoajia ja pelkäää ihan skitsoilee rakkutta -isot ukot:D
Ja sit on niitä joitten kanssa ei tarvi ees jutellas näistä asioista:D

Ohan tämäkin jaottelua kun pitäs yhstyä. nyt on yhdistymisenaika tai mahdollisuus siihen.itse haluan pois akvaariostani ja otan takaisin kaiken mulle kuuluvan. mulle on suotu valtaa ja , niin mullekkin fisuille <3

Nyt pystyy tuolla ihmisten parissa jo liikkkuun ja esiintymään mitä oon testaillut, mut se on aika erikoista ja mua jännittää niin saatansti ku on tullut puhdistumisen myötä kaikki aistit tai prosessi on tietty vielä kesken ....tai kuinka kauan kestää tää henkinen prosesi, multa on kysytty:D kysysmys on typerä.
kannattaa ajaella , että on kuin ei muista,että on halunnut jumalaisena olentona heittäyyä kalan rooliin omaan akvarioonsa jossa parhaillaan on ja funtsii syntyjä syviä. tämä on tilanne suurimmalla osalla ymmärtäessäään omniversumia ja mä oon kanssa tässä meitin akvaariossa joka on aika paskanen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus