= Maapallopääkö vai joku timmimpi?????!!! =

  • ZOMQandBarbieQ

tyttelin kaa kanssa oikaistiin metsän kautta taxille ku alka oleen jalat tosi paskana -ollaan ahkerasti soitettu kolme päivää ja voi kokeilla nukkumista -mut ei vielä eka pössyt mirhamia ja söpöstelemme vain ku ei viitti ainakaa paljoo seksiä harrastaa tuntuu päässä vieläkin se metallinen lyhtypylväs. siellä joten varokaa mummo voi esmes tulla puun takaa ja AVOT!!!mummolla on tärskyt kerran mummollakin:D

rastastus haloo!olimpas tyhmä

kaikki sanoo et mun tarvi mitää tehdä ku olla stara-niinhän se meneekin,muttei ihan pon siinä muutama mistetva juttu joka pitää skarpata ja se on otettava itselleen mut ei se ooukkaan niin siistii, mun arvotuksessa näyttelijät ovat ehkä vielä säälittämpiä, mut mikäs siinä kun on karismaa, munaa ja mitä vittuja niitä onkaaan ON:

musta kaikki on tavallaan samannäköisiä ja ne voi olla ketä ne haluuu, mut haluuks ne tarpeex ja miks tää mix on se tärkee pointti jos sitä ei tajuu kelata puhuu paskaa itselleen ja pian muillekkin ja arvomaailma on perseestä ja voi hakeutua hoitoon tai ampua ittensä.

I´m Crack`n Roll Star.Emmä kaikkee liikkuvaa pane, mut melkeen...oon metsäläinen ja sekattyömies. musiikki on perseestä, mut naisten takia ja nuorten takii sitä oikeestaan oon äänes, koska niillä ei oo mitään mestaa jossa ne vois olla omissa olissaaan eikä "häiritsemässä ainavalittavia nuoria joita silti kandee kuunnella, vaik niil onkin pehmeetä juttua, mut haloo silloin ne joutuu keksiin kaiken itse ja se tieto niitten päässä omn arokkaampi kuin nmikään raha. oma mielikuvitus tietty on se ONEN avain.

Hildenin taidesäätiö tai se ween mummo sanoi mulle:"olette banaali, brutaali ja rivo". Eli Kun en ymmärrä hävetä mitään tekee kaikee ruokotonta ja moukka ja ei omaa vanhaa rahaa ja valtaa, vaan on joku joka ei kunnioita ketäää plaaaaplaaaplaaa...
Muijja tykkää musta ihan sikana ku kerran asuttiin samassa mestyassa. eihä siel ollu ku kolme pimuu siinä sen talossa joka ei kuulunakkaaan meille sen takia. WEkana se sasno muo moukaks -sillon en vielä ymmärtänyt mitä se tarkoittaa, mut jos olisin tiennyt mummo olis kadonnut salaperäisesti tms. eiwais mä oon silti herrasmies (niinku james bond, mut enempi rikollinen ja omia lakejaan soveltava). se tulee paremmin näkyviin ku avaa eka vetskarin ja kas -nonni!

Näyttelijät on mun arvotuksessani -en arvota mitäään oikeestaan, mut jos olis pakko:)niin näyttelijät on bändihuoraa vielä säälittävämpiä jas köyhempi ainakin suomessa...ei se muaallakaan helpolla muutu ellei oo organisaatio joka on oikeestaan se Zombie tai sen luomus vai kuinka päin se nyt olisikaan. Mä tykkään olla narkkari ja se on ihan ok ku oon stra, uuten olisin formulakuski ja kimiräikkönen tai nykänsen matrti vois olla tässä joku voi olla erimieltä, mut me starat tiedämme ja hoidamme asiat . me tehhäään kaikki ety viihdytte ja oootte aina jotain vailla -soittakaa silloin minulle ku hakluutttte vastauksia tai vinkkejä kuin apteekin hyllystä tms.ja huomaatte puhuvanne jonkun sekpoään kanssa -kännykät on ihan erseestä. eoilen joutuy fikkarilta ettiin wastawirta_klubilla ku se tippui jonnekkin jengin sekaan ja kesti vasrtin enne kuin se minulle palautettiin -waWIRTA ON LEMPARI ASIX KOKSA MÄ TYKKÄÄN UIDA VASTAVIRTAAN JA KÄÄÄNTÄ KASIKKI YLÖS ALAISIN JA VAIHTAA MIELIIDETTÄNI ASIAASSA KUIN NASIAASSA -SE on mielenkiintoistA SILLEEN.

mAAILMA MELKI MENETTI YHDEN TÄHDEN JOKMA VASTA NOUSEE JA KORKEEEEMMMALLLE KU KUKAAAN....NIIN KORKEELLE ET SE ON PILVESSÄ EIKÄ SITÄ NÄY:P

ONNEX EN OO JULKAISSUT VIELÄ MITÄÄN KIRJAA...tässä lineaarisessa ajatteluteoriassa.....PAITS NETISSÄ MUSTA ON IHAN LIIKAAA JA POISTAN PIAN NE KAIKKI tai melki kaikki tai ne jokka on lipsahtanut joltain tai ittekltä.JOS TUUN SILLE TUULELLE, ET PISTÄN TÄN KAIKEN PASKAN RAHAKSI ELI JOKSIKIN OPUKSESKI TAI SITTEN EN -PAINEITA SIIHEN TULEE JOKAPUOLELTA...MUL ON HYVIÄ NEUVOJIA, MUT PÄÄTÖS ON AINA VASTUU ITSESTÄÄN MULLE JA MUN KAVERIT ON RAKENTANUT MULLLE OMASTA MAAILMASTAAN SEMMOSEN JOTA IMEN JA FANITAN YLEENSÄ...JOS NÄIN EN TEE....EN TUNNE HENKILÖÄ HYVIN JA NETISSÄ TÄÄ KAVERIJUTTU ON SIKÄLI VAIKEEMPI, ET LIVENÄ MÄ OON PERIAATTEEILTANI JÄRKÄHTÖMÄTÖN JA VITTUUUNNUN SELKÄRANGATTOMUUTEEN, ihmettelyyn JA SIITÄ ET JOKU EI VÄLITÄ TAI EI TAJUA NÄHDÄ/LUKEA, AUTTAA KAVERIA JOS SE APUA TARVII JNE. kyl stara Z on vastuulLinen, vaikka onkin ihan kusIpää eikä aina tajuu unohtaa tai antaa anteeksi asioita, vaan kerää niitä kuin muitakin esineitä jden -starat aina keräilee kaikkee.miknkä ween takii????!!:)

silti on joskus hieman unia vievää olla vetämässä roolia joka meneekin joskus ihan tunbteeessssa , tilassa ja ajassa -on painajaista josta on löydetävä ulospääsy tai katoo kartalta ja mä en oo niin täydellisempi kuin pitäs ja kaikki voi (ei voi) mennä perseelleen. "Kyl mä tiedän miten tätä pyöritetään" toimiii ....aikansa kunnes sekin pettää...kaikki pettäää ajallaaan ja se pistää nöyräksi. uskonnit pitäs kieltää. minä en usko painettuun sanaan, vaan kaikkeen -yleensä silleen on hommat siististi putkessa tai hollilla......se hetki ku kaikki kolahtaa, sen takia minä olen minä ja elän. Yksin itsensä kanssa viihtyminen on staralle ominaisimpia huveja. Jos ei kestä itteensä ja yksinäisyyttä tai väärinymärtäjiä sun muuta, alkaa imee kuin huuveri( ja ei anakkaaan sitä mitä starojen pitäs antaa...eihän ne ota ku hieman rahaa....ei ne kato telkkuuu, koksa niittten oma elämä omn ihanaa ja siistii -joskus aina ku matkustan, naamioidun esmes silmälaseilla,tuulipuvullla tai jollain releillä joita en halua kuin roskiin. Kukaan ei tunne ja saa olla rauhassa ja voi tarkkailla muita -se on jotain uutta ja sitä tajuaa kuinka ahtaaksi kaikki stara-karsinat ja muut laatikot, genret, yksiöt, kuutiot ja muu paska tekevät. Saa olla joku joka saa erilasempaa tietoa ja jos leikkii tyhmäää näkee kuinka ylenkatse ja toisen aliarviominen on todella tyhmää ja vie lopulta perikatoon. Silti stara saa kaiken haluamansa, koska stara perustuu yleiseen käytäntöön manipuloida illuuusio säiluymäään mahdollisimmman hyvin. huijjaus ja harhaelämä ja persoonalisuuden pirstoutuminen tulee taas -ellei osaa kasata itteensä ku on palsina ...ei sitä kukaan muukaaan osaa tehdä silleen, että stara enää voisi olla enää mitenkään tässä maailmassa ja ihmisten peilaajana
antamassa valheellisen oikeuden elää valheessa ja sietää, kestää.ON ja OFF-jos olet jotain siltä väliltä niin et olekkaan stara, vaan ihminen joka näyttää ainoastaan omasta mielstään ääliöltä ja muut eivät edes tiedä kuka tuo on.

Crac`n roll stara ja diiva Zombie, musse, koukku, jone, hook, hook joneas indiana jones (vitut:)); koukku jone,,hook jones,barbie Queen (vai lix se ville vai onko ne kumakkain samssa nimessä rooolinvankeina.....nimet on mulle semmosia, etten niitöä muista oli ne sit kenen tahansa. On tyhmää sanoo et ympärilläni on liikaa ihmisiä vaikkkka onkin. mut kummiskin olen väärissä. jouni krpi ja korven jone.....eiku yone olin sillon ku keksin et japanijtskja ono kivaa ja sen jälkeen ihmiset järkyttivät mua olemalla smaa mieltä ja SE ON OIKEESTAA QVISTUKSEN VIKA MYÖS-Ville Qvis eli Qvistus on oieestaan multistara, koska on kiva antaa uusin nimike villelle lahjana eikä omia kaikkkia niinku me kusipäästrart usein teemme.KIITOS JOS JOKU SAI LUETTUA TÄN JA MUUTENKIN.EMMÄ NUOLE YHTÄAIKAA KU STAGELLA .....ja paskat, mut live nä mä on kamalampi tai siis kuinka mä voin ollatässä jamssa kuinka mä kehtaan. ONE on mun seuraavssa elämässä

4 kommenttia

BarbieQueen

18.8.2009 14:07

tää o ihan ku meittin bändi BarbieQueen -toi biisikin kuullostaa ihan yhdeltä Zombien biisiltä. Zombie vois pistää ukon rosikseen:)
http://www.youtube.com/watch?v=QRHFIVJtqpc&feature=PlayList&p=BD2348FC967488C5&playnext=1&playnext_from=PL&index=5

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

18.8.2009 14:09

o tulivähän suttuiseksi tänne...täytyy koittaa metodia
http://www.youtube.com/watch?v=5oFsvQ8FyBU&feature=related

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus