= misyouuuuuuu babe, honey and my little bit =

  • ZOMQandBarbieQ

babe istutaa maissia ja viinirypäleitä -kahvii siinä ei kuulemma oo -wee, mikä peli. Ihme et birra pystyy keskittun tohon pelin, vaikka mä vittu esiinnyin sille -rakkauslaulu! NO, porees ei huomaa kaikkee.
tultiin mu fanien bändien keikalta joka oli kakun pubissa -en kommentoi, mut kiva olla taas täälläkin vaikka tarjolla oli joku pubi jos on semmoen karaoke-koroke ...ei se oos ees mikään lava:) aki se osaa manageroida sitten upeesti, kaikki kolme bändiä sai varmaan melki satasen tai viiskytä lipuista joita jokkut humalaisimmat muusikoiden omat tyttöystävät ostivat. Onneks aki ei antanut mulle mitään tällaista lahjaa ja sain hoitaa omiani -siel oli yx pentu ulkopuolella....11-wuotias enintään...semmonen silmälasipäinen kundi. se kysy et saaks se kaljaaa ja bilistä.hymyilin pitkästä aikaa. Birrahan ei tykkää livemusiikista ollenkaan koska se on nkyään ertääntynt ihmisitä.joo.ei noille pennuille mä voisinkin soittaa, ne on oikeestaan aina ne jokka on joka helvetin paikasssa ihmisten riesana, polttavat tupakkaa ja mitä lie kamaa voivat vetää. Joku helvetin nimeltämainitsematon mulkku käski pennun painua wex:) VOI VITTU!

Mulle totiiin lisää massiii karvanoppacorollalla vai ono se joku muu....noooh, kun hita velkansa.
annoin hevostytölléni semmosen pikku samettipussukan, joka oli täynnä stemuja ja koruja...olin its ne väsännyt mitä en olut pöllinyt:)jtupakat ja sikarit mä sentään ostin joutessani, mä tykkään olla kleptomaani koska se on nin diivaa kuin vaan voi olla. silloin kaikkiihanat tavarat savat nopeansti uuden kodin. eiwaiksaan se oli barbien rooli ja se on onneks jossin ja kauan:) -on tää kumma kuinka aika rientää ja vauhdin kans, mut jotain pinkkiä näen ja olen hieman höperöksi tulemassa.

sit joka saatanan facebookilainen siel pupissa oli tulossa multa kysyyn jotain tms. enhän mä ees kuule mitä ne sanoo -oli se iha kivan näköistä ryhmää, mut emmä mitään syvempää kokenut ku vesassa snaguilla ja misuni kans ku se pomppas syliin. aki esitteli mut. mut ei se osaa mitään logoo lyödä otsaan -se on sitä agressiviisempaa immagon spämmäystä ihmisen piilotajuntaan. ¤NYT mun babe sai myytyä 15 dollariin unsiltakohan toi on ..noi pavut -eihän tommosia ...kandeis kasvattaa ku korkeintaan omix tarpeix.

niin kyllähän se on hyvä kun olis oma itsensä lavalla ja huomattavasti paremmin valaistu. niil oli tuhat wattiii siinä käytössä, mut emmä kuullu mitään -ohkaset soa
saundit mun makuun.jo himasssakin soittelen silleen et kitara kouraisee ja tuntuu.. maan pitää hieman jytistä ja basson tuntuu mahassa ja sit alkaakin seisoo.

mä taidan olla rakastunut. sen kuulemma huomaa siitä et sitä ei ees huomaa.eiku siis tekkkuria ei tuu paljoo katsottuu ku on ihan pim, mut kylähänmä siel baarissa yritinb katsoa suomi-tsekki-peliä joka oli järkyyttävän tasvakistä...ei hyvä. siis suomen ajoitukset ja vaihdot...ihan perseestä. pelirytmi ja omenttumit ja mielikuvitus poisssa. ei ne silti mihan nukkunut siellä jäällä, mut vastustaja piti kiekkoo ja sai parhaat kuviot akaan. vastuuta ei sitten likoja otettu ja keskittyminen ja latautumien tais mennä yli tsi sit peli-ilo oli yksinkertaisesti kateissa -hävetkää vitun ukot. ette saa pirii enää tätä menoo:) kiekkoukoton kovii vetään vauhtii. silleen yks puolustaja pyysi antaa töötit yhdessä mestassa, et se sai oksentaa tööötien jälkeen ämpäriin...ilman oksennusta piritöötit olis ollu liian pienet, mmm...niin kyllähän sitä kikkeihinkin jää koukkuun, vaik mä vedän aika laiskasti tota, koska sitä on ja on niinku muitakin niin et se alkaa oleen oikeestaan jo laillista täälläpäin suomee. pimu otti ihan pienet ja väänsi mulle jointin -hyvä tyttö. mst se tiesi et mua kyllästyttää kaikki kama ja tekee mieli vetää sauhut enne kun aloitamme -mmm nyt mä poltan sikaria ja jointtia yhtä aikaa.hieman keksittyminen herpaantuu ja halu himottaa liikaaa kestetäväksi. onex tuo nyt on jo varmasti korkattu ka mutenkin ..nyt ei kestä enempiä 11-wee jätkä saa ekaa kertaa pillua...ihan sellainen fiilari:) joo, tuli se pikkupoika -ei pikkupojissa mitään vikaaa tuu oleen. kids allright!tehdään liutta lapsia ja sit .......niinmpä:D niin neitsyt sopii ravulle joo, onhan nitä ollut mmmm alina oli härkä mut elina oli taas neitsyt niinku eläin vippekin, kata joskus aikoja si oli ihan tätä tyyliä joteskin, mut se lauloi bändissä eikä ratstastanut -oli silläkin joku hurtta

Nyt mulle riittää ...tyttöseni on ollut ilman facebookin mesee jne. jo warmaan yliviikon, et sil niistäkin jossainn vaiheessa jälkkärit.
no taikuri voi lievittää tuskaa antaa täyshoidon onnelisena tai surulisena loppuna. Sil on vihertävänharmaat silmät tai harmahtavan vihertävät -riippuu valosta. ku se katsoo tuollain ja kieli lipaisee alahuulta on turha jatkaa tätä.nooni nyt sitten nukahdin tähän -tyypillistä kun pitää tehdä jotain kerrankin järkevää nukakahdin, mut tilanne ei oo sama, vaan eri kuin viimekerralla

2 kommenttia

BarbieQueen

8.11.2009 21:04

JUUJUU.....
http://www.youtube.com/watch?v=P4b8985k-4Q

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus