= moottorisahasetä =

  • ZOMQandBarbieQ

Tuossa oli koko aamun mun kiusana yks moottorisahamies ja ku oon muuteski räkätaudissa, mua alko vituttaa ku se alko tulee sillä sahallaan liian lähelle pihapiiriä. Kävin sanomassa sille , et nyt pidät kunnon ruokatunnin ja takavarikoin sen moottorisahan ja käskin käyttämään pokasahaa, et kuulis linnun lauluu eikä mitään helvetin formulaa. Ukko jäi ihmetteleen siihen suu auki joten otin sen kypärän (keltainen päähäni ja laitoin sille savustuslaatikon päähän vaihtarina ja käskin savustaa kalaa kunhan on putsannut ruosteet -eikä tarvi palauttaa. Sit se äijjä vasta tajus lähtee autollaaan vex. Mul on jo kolme moottorisahaa täällä takavarikoituna -kiva olla kansalaisaktivistina ja käyttää omaa harkintaa ku muillla ei sitä tunnu olevan.

Näitä kypäriäkin on neljä -sen yhden annoin pitää sahansa koska laitoin siihen sokeria polttoaineex viimekesänä. Ole tässä nyt sitten rauhassa ja kipeenä kun joku molopää tulee pilaan mun puutarahaidylliä ja ei anna mun nukkua -menis herätteleen karhuja....pöh. isomies eikä tajua mitään kun itkee
-en käyttänyt edes väkivaltaa, vaan tein kaiken ihan rauhallisestri ettei edes päähän tullut kuhmua -näin on hyvä:).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus