= Mun blogini poistettin ilman osoitettua syytä =

  • ZOMQandBarbieQ

=multa poistettiin ilman osoitettuu syytä blogi NIMELTÄ laillista...se on täälläkin tos alhaalla. NETLOGISSA tää disssaaaminen tapahtui
JA OON VITTUUUNTUNUT. hamppu on kuvana täysyin laillinen jos se ärsyttää, niin hävii rosiksen netlog ja vaikka mä häviäisinkin, voittaisin silti -mul on hyvä asinaja tai asianajajat -niitä ilman tuu toimeenkaan:D

Mä en edelleenkää tullut teitin moderaattoreitten vai robottejako te ootte .niin en tullut yhtään viisaammaksi ku sanoitte vaan, et täs on jotain vääärin ettekä osoittanut sitä syytä. sitä kutsutaan mielivallaksi. kysyn vaan mikä siiinä mun viime jutussa oli väärin. sekö et se muija sattu kuoleen vai olix siinä jotain rasismia -ei ainakaan pitäis, vaan oliko kyssäri siitä, et sanoin, et lainsäätäjät vapauttavat hampun 10-vuoden sisään ellei aikaisemmin. ja se on faktaa. jos te alatte iniseen laillisesta hampunkucvasta ootte tekopyhiä ja joudatte rosikseen, mul on hyvät asianjajat.

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

netlogissal muutamat kerkis lukemaan sitä juttua ja mul on nää kaikki levyllä asianjajalle jos alkaa vituttaa enempi tää mielivalta.

kyllä te nETLOGIN IHMISET TAI ROBOTITrahaa osaatte pyytää, mut mielivaltaisesti syytä osoittAMATTA oootte potkinut täältä monta. tulitte vittuileen väärälle ukolle, perkele! SEMONEN SANA KUIN YMMÄRRY, MAKUASIAT JA TYYLITAJU TUNTUU OLEVAN VIERASTA TEILLE.

jos tulee vielä nassutusta niin nähään rosiksessa jossa mä voitan vaikka häviäisinkin

joo, tää gimma tapettiin ku se oli liian syvällä -harmi, mut selasta elämä on.
Ja tää ei ainakan vittuillut, vaan anto mulle pilluakin

4 kommenttia

Anonyymi

10.12.2009 04:13

Joskus ne Zensuurien herrat iskee salakavalasti.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

10.12.2009 04:18

joo, ja niin isken mäkin asinajajan kanssa, kyl ton lafkan saa halutessaan nurin joukkokanteella tai kopioi niiten sivutr täyteen informaatiota filkat on hyvii. musatiedostot ja kuvatiedostot vie neiten tilaa ja on sillä enenkin saatu kaatuun lafkoja. luovaa hakkerointia, mut mielummin mä otan rahana. asianjaja lupas mule tosta keissistä tonnin -se vissiin pyytää itse 7-11 tuhanteen:D kunianloukkaus, jerjaus, vääryys, rasismi, syrjintä jne ovat syitä jonka takii tuun samaan rahaa tuostakin. ilman tuutin jaskaa ei näemmä pärjäää ...se oli se mun asianjajani:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

10.12.2009 04:22

liskin jotain empaatttisia ihmisiä jokka osoittais missä meni nitten mielstä vikaan, mut ei ...emmä ala robottien ja byrokraattien kaa leikkiin, niitä voi itsekkin ohjata:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus