= N H L =

  • ZOMQandBarbieQ

Oon koko päivän viettänyt tropiikkihuoneessa ja en oo ottanut kuin tärkeet
puhelut. Vituttaa leikkiä johtajaa -artistina on kivempaa, mut ittehän oon keksinyt kaikkee puuhaa jokka sitä on tullut kysyyn.

Hoidan asioita koneella ja en halua nähdä ketään -en ees mitään hellapoliiseja. mä koitan olla oikeesti laiskana joka on mulle tosi vaikeeta, koska mä masennun helposti jos oon liian kauan tekemättä mitään. Onhan maanisdepressiivisyys silti mulle siunattu risti jota tykkään kantaa. Tropiikkihuoneen loisteessa ja akvaarioitten loiskeessa pleikkaria pelaten...
Oon NHL-stara LOU CAMERO (keskushyökkääjä)ja voittanut aika monta stanleycupppia, joo mul on tosi hyvät nuotit. Todellisuus onkin nvaihteex ihan perseestä ja onneks voi hukkua toiseen maailmaan ja koukuttaa oikeen kunnolla.

Tosin en mä ihan laiskana oo ollut koko aikaa. Oon voimistellut ja venytellyt täs tropiikin lattialla joka on kaakelia ja mukulakivee -eli ween kova mokata kärrynpyörissä jne.

sitten täs on ollut kaks avaruuskeskuksen huippusalaista palaveria jossa oon joutunut ihmisten kans tekemisiin. Etupäässä hoidamme eri tilaisuuksien järjestelyjä: -hautajaisia, oikeuszyydemejä, keikan lykkäyksiä ja tilanteen uudeleen arvionteja ja kuinkia saada verottajalta jotain käteen enempi...ei saatana jaksa soittaa kitaraa ja tekis mieli vetää pirii tai jotain, et sasi jotain vauhtia tähän pimeyteen ja hitauteen joka yltää kaikkiin asioihinkin, mut onnex mä oon niin pihi tuhlaan mihinkään omia rahojani jos se suinkin on mahdollista.

Onnex on lunta luvassa ja pääsee minisuksilla ja laudalla laskemaan taas tota mun mäkeeni.

2 kommenttia

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus