= nagual bank =

  • ZOMQandBarbieQ

Jumalauta ku tulin vihASEIKSI AAMULLA KU EI NETTI PELANNUt ja yx supermannekiini meinaa tulla tänne jolain yksityioskoneella ja helikopterilla sillen oikeen matalla profiilillla todella typerä narttu oot!
Vittu pätkääkään kinnnosta sun vitun rahat kuhan otat sen etsiväsi pois mun niskoilta tai sille voi käydä hasuusti - OK ? ja siitä toisesta no hata enää se hoitu jo:), mut ei mul oo mitään hätää kuulles oo et en kelais oonko nisti vai käytänkö heroinia ja kyl mulla edelleen stondaa, mut mä haluan silti jotain henkevämpääkin ja syvällisempä täyttä elämää -en sitä pintaaa silausta joita me mainostamme kumpainenkin -myönnetään osallisuus, shoubisnes on kaksmooraalista paskanjauhantaa ja sitä koetan muuttaaa tau muutun its samnalaiseksi koruptoituneeksi luuseriksi joka on myynyt oman selkäranknsa et päsee madoksi:) sinä ylisuojelvainen miestennielijä ja sydämmenmurtaja joka saa ison miehen itsemurhamaan itsensä, sinulla on omatunto joten olisi sinunkin aika miettiä mitä elämältäsi haluat todella ja ymmärtää kuin pienistä asioista onni tulee...se ei maksa mitään ..sen on tässä hetkessä ja kun tajuaa kuinka ihmeellistä tää homma on sitä rakastuu ja voi saada orgasmin tai mennä vaikka nirvannaan -kaikki on mahdollista ja ei tunteitaanb kannata hävetä ja sillon kun itketään nin itketään ja sillon kun ei tiedä itkisö vai naurais; voi tehdä molempia. Ihmisten hymy ja nauru , niitä ei saa unohtaa et ne kuuluis vaan kesään. sitä mä en ymmärrää ku jengi on niin hiljaa ja pimeessä. voihan huoneeseen ostaa tavec ledareita valausemaan ja pian tulee hyviäö nanoteknologianihmeitä ku meitin roudari tekee mulle älyvaatteet joka vaihtaa värä tarittaessa. se on semosta solukuitua ja tässä voi käyttää hamppua ja etenkin hampun runkoa.
eikä tarvi esitää jotain lehdissä saadakseen näkyvyyyttäkun antaa asioitten tapahtua niimitä on ostanut; uuden ferrarin, huvilan etc. ihan persestä omistaA EES MITÄÖÄÄN,...KAIKKI KULUU KAILLE JA ME TAI AINAKIN OTAn sen mitäö meille kuuluu ja oinon tarvittaessa muitkia, mutta pitäää olla kohtuulinen ja ihminen toisimme kohtaan ja arvostaa toisiamme enempi -se -minä olen huolissani sinun henkisesträ elämästä, sillä materian voi menetää kokska tahansa..onko ystäviä johon voit luottaa tai muuta tukiverkkooo silloin auttamassa....mulle kaverit on rikkaus ja ne jedaa.

Mä jedaan tän kerran yhtä kAMUA KU SIL ON nälä ja SE EI TARKOITA SITÄ ,ETTÄ TÄNNE TULLAAN MULTA KERJÄMÄÄN RAHAAA VAIKKA
BÄNDIN NIMI ONKIN NAGUAL BANK.....joo meil on omat talousmurheemme meilläkin joista selviämme tekemäälä ydessä työtä bändin kanssa ongelmien ratkaisemiseksi ja gtäs on nyt siitä kysymys meitin bändissä ja basisitikitaristi on ostamssa mulle (soitti mulle juuri)jotain ohjelmien opaskirjoja joita käytän , et osaan paremmin säättää itkekkin tällä esmes animaatioita ja filmiä -no ohan mul ween hyviä kuva my spacessa, mut en oo ees kelannut laittaa omaa bvvanhaam usaani tänne -en tiedäön onko joku muu ...eikä kiinnosta. mä kelaan tulevsisuutta ja elän silti tätä hetkeä ja mennyt on historiaa...tää mailmaa on upee ku täöää muuttuu niin nopeesti ja tietää koko kropallaaan et on osana muutosta ja SIITÄ SAA VOIMAA JA RAKKAUTTA työn ja valon lapsi hook jones eli koukku jone <3 nää on sairaan hyviä tää englantilanen lakristsi sekoitus ja sit tää persikasuklaa -on lievät paukkumässy -tunnusta, mut tänään lopetin morfiinin, koksa mule noi lääkärin antamt lääkeet tekee pahanolon ja oon kylätynyt morfiiniin ja koitan kestää ns. "vieroitusoireet# ne on ihan mielikuvitusta koko paskjan oireet ja ruikutusta...voi sitä muutama päivä nukkua putkeen tuossa koska on niin vitun väsynyt ku on käynyt maaanisena ja tehny aika paljon kaikkee, et välillä ittekkin on ihanm et huhuhuh ja taikuri saa taas hämmästellä mitä sieltä silinterihatusta nousee seuravaks kani? vai joku oikee mirri? huh ! -nojoo emmä naisia saa alkaa pelkäämään -mä elän rakkaudesta <3

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Miss Vallankumous (kuvaaja Ulpu Korpi)
Miss Vallankumous (kuvaaja Ulpu Korpi)

SMOKE JUP-TOBACCO ! PEFECT TASTE !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus