= NAINE AUTOSSA =

  • ZOMQandBarbieQ

tuli outo ajatusmieleen.; mennä katsomaaan miltä näytän kun en oo partaa tai parraks pian kasvava sänkeäni Ajanut ja silleeen MUUTENKAA IIIISTYTYNYT PUUHAKKAASTI. ja muutenkin luukki on mitä sattuu. enäää en oo silti vihainen. ja naiset tykkääävt silti bussissa vilkuilla ja ängetä jopa viereeni ja aloittaa plaaplaaan -kai se on niin et kun on tämmönern sädekehä niin se haisee ja kauas.

tänään ,mua avastaan käveli just sellasia naisia joitten oon aina halunnut kävelevän ,mua vastaan -täydellistä mut ilmiselvää.HÖ! . mä voi pian alkaa törmäileen niihin enempi ja huhuhuh. nyt skarppaaan ja en rakastu heti kehen sattuuu vaan tosi oikeeesti maltilla -onko semmoinen mahdollista, rakas taivaalinen pillutohtori tai joku muu neropatti????HÖ!!tahtoo vastauksia , koska oon maaaninen taikuri naisten suhteen ja mopo karkaaa enkä tiedä rakadstanko takatumista, rakaastamaista vai ihan kunnnolla oikeeesti. INTUITIO ON TYÖ-KALUNI<3

kysssäri oli tietty retotinen -mahdottomaan ei voi saada kuin mahdottoman bvastauksen -senhämn tajuaaa kaikki.

TOINEN JUTSKA OLIKIN JOKU TYHMÄ JA SE EI SOVIKKAAN NÄIN HYVÄÄN JUTTUUN JOTERN KERRO SITÄ, VAAN PANTTTAAN -NÄIN...PITÄÄÄ HILLITÄ ITSENSÄ:)

SE OLI RUSKEEHIUKSINEN JA SAMMALENVIHERTÄVÄT SIMMUT

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus