= naisen tuoksu ratkaisee =

  • ZOMQandBarbieQ

Oon alkanut nukkumaan normisti ku päätin ja oon ihmeissäni kuinka aika rientää ja pelkäsin turhaan , et nukkuminen veis mun maaanisuutta pois joka on mun yx hyviä ominaisuuksia kunhan ei mopo liikoja karkaile.

yx kaveri tuli "imuroimaan mua ja yllätin sen olematta joku jukeboxi katselemalla tylsistyneenä telkkaria (joku vuosi sitten siis) ja juoden kaljaaa.

hänen poistuttuaan ja kiitäen ei mistään...juuri näillä sanoilla tajusin, et jätkä osaa pelatra myös, joten empä aliarvioi toista kertaa.heti aloin säätään taas omiani, mut ihmiset sortuu olettamaan ja pitämään kaikea itsestäänselvyytenä ja ihmettelevät sitten muutosta. tämä kaverini on silti tullut entistä läheisemmäksi ja tekee uskomttoman paljon asioita ja on joittenkin mielestä liiankin kiltti -se on suhteeellista se. mä rakastan tätä ihmistä ja hän jopa potkii minua tai inspiroi minua jatkamaan kirjoittamista ja on todellinen harmaa ääni ja lojaali.. hänen annan pistää sanoja suuhuni koska ne on ween oikein.

hän osaa hymyillä vaikka vituttais kuinka ja omaa kestävämmät hermot kuin allekirjoittaneella ja on jo siksi tärkeä.

en kehu enmpää etten kerro asioita joita sanotaan vasikoinniksi meitin piireissä

häntä kiitän ja monia muitakin, mut häntä eniten , koska hän ymmärsi harmaitten tehtävää parhaiten kun leikittelimme vielä ajatuksilla jokka alkavat jo näkymmään selvemmin jokapuolella, mutta itsetyytyväisyys ja muu turha pilaisi kaiken -parhaat jutut ´syntyvät jäätävässä ankeudessa näemmä" ja kansalistottelemattomuus joissakin asioissa on loppupeleisä oikein -pitää vaan olla varma asiastaan

voi olla mahdollista et oon myös yliarvioinut joitakin ihmisiä, mut se tulee onnex eteen.
pakkko lähtee hiihtään. onhan mul nää vaaleensiniset verkkarit ja kaikki, mut koitan olla huomaamaton ja mennä niillä suksilla siksikin nopeasti luistelutyylillä. maanataina kyl etsin ilmaiset luistimet. on köyhää ja tyhmää maksaa tavaroista mitään. Rikkaita ihmisiä seuratessani oon huomannut, et he ajattelevat noin, mä taaas koitan olla ilman rahaaa , avaimia ja muutenkin leikkiä kuningasta -se joteski vois olla kehittävää.

yks mulle rakas harrastaa tennistä -se merkkaaa mulle paljon....mun vaan tarvii epäillä itteeni tosissaan naisten suhteen, et mä en taas hajota itseni lisäksi mulle silti rakasta -joskus rehllisyys on vaikeeta. naiset on mulle helvetinmoinen koetinkivi ja niiissä joutuu käyttään kaikki oljenkorret ja silti tiedän et naisen tuoksu on keksitty ! siis se ominaishaju -ei mikään dödö tms. hyvä tajuta se nyt. kiitos:D

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

30.1.2010 21:54

7 kuolemansyyyn tutkimus
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010013011024994_uu.shtml
taas suomi voitti. heh tään on niin tyypillistä, et mei oata hävitä misäään, mut hyvä niin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus