= narkkari jumalan armosta =

  • ZOMQandBarbieQ

joo semmoseks täs on taas tulemassa ku on poskiturvoksedsssa ja mitattiinkuumett...JOTAIN KOMOSHERMOSÄRKYY...OLKOON VAIKKA PERKELE LAAJAKAISTA ....TARVII IME SAUHU VAAN Ja alkaa mmm syömään ennwempi si ku on ihan m äsiksessä...jonkun mielstä siinä on järkee ja joku taas vois kelata ety onko sitä pakko soittaa ja laulaa ku on kipoee esmes -.niinpä; ON ! NÄÄHÄN BIISIT EI OO MUN VAAN KAIKKIEN BIISEJÄ TIETTY -EI TAIDETTA VOI OMISTAA ! on moukkamaista jatellakaan semmosta ...se on eläm'ääösuurempaa, tietty !

Mä räkänen kusdipää saan kerrankin jotain nättiä ja kaunista, ni mä haluun sen sellasenaan kaIKILLE JUST SEMMOSENA KUN SE ON MUN KAUTTA ANETTU JAETTAVAKSI JA THATS IT..EI NÄISTÄ ASIOISTA TINGITÄ JA LAULETYAAN BVAIKA PÄÄ OLIS KÄDESSÄ TAI SI ILMNAN SITÄÖ WEEN PÄÄTÄ. PITÄÄ OLLA VAA SPIRITTTII, NI KYL SE SIITTÄ.

nyt ei oo aika kuolla johonkin poskitulehduksen joka johtuu hampaasta ku tulleee parhaita biisejä ja semmosia siistejä balladeja -siiis kerrankin just oikeeta musiikkia ja mä saaan olla ukkosenjoHtimEna. JHA ONKIN ERITTÄIN SÄHKÖINEN OLO.:)

olin aamul suihkussa runkkaamsda ku , mutsini tyietty tuli poikkeenn ja näyttään jotain taulua mitämieltä mä oon siitäonx se yli maalattu,??? mut havahtu äkkI KATSELEEN MMUAi ja kysy et onx mul kuumetta ku poski on pullee ja antoi muklle jotakin lievästi morFiinipitosta yramaliii ja buranan. nojoo, eihän täs oo odotertu ku sitä aikaa et saa hoidettua loppuun tän purukalusto kieessin etten pure kokoaika poskeeni risoilla hamapoillani joitten tekoon ei aika tunnu liikkuvan yhtäänen... "EN haluu kuolla tänä yönä" jenni vartiaista kuuntelEn, mut eihä nyt oo yö vaan joku päivä..

oon tottunut oleen ihan helvetin mmäsiksessä jo noitten leekogejan takia, et tää alkaa oikeesti mhuolestuttaan mua erllen saa pian jotain stydimpää kamaa tai muuta kivaa hoitoo...ruoan syöminen aamuisin niinku nyt vaatii saatasnmoisia AAMUJOINNTEJA, ET NITÄ POLTTAAA KYMMENISEN KPL JOTAIN NIIN ALKAA OLEEN TAAS ET RUOKA MAITTAA JA TAHTI KIIHTYY JA KORVAKKIN VÄIL VINKUU. IHMETTELEN ET MIKS NÄKKILEIVÄSTÄSAA SÄHKÖISKUN JA VAJOON POLVILLENI JA NAURAN HYSTERISISESTI KU MÄ OON NIINM VITUN ISDIOOTTI JA JOKKUT VÄLITTÄÄ OLLA JOPA HUOLISSAAN JOILLE OOIN CHATTÄILLYT AIKA VILKASDTA TUO ÖINEN KUUMEINEN sääötö naisten kans josta voi jäävätä itsensä jo sen takia , ku on pipi -joo se on ihan oikee tekosyy elio ei oo tekosyy ees, että mä en oo ihan sataprosenttisessa kunniossa vaikka mitä väittäisin ja kuul,ostaisin taui näyttäisin superhessulta -ihmine on hycvähuijjaan itseensä ku se tietäääö kuolevcaisuutensa joita ihminen käsitttele ku alkaa leegoja tippuunb sun muuta kivaa -sillon ihminen oikeesti alkaa henistyyn jha aikuistuun -ja on valmis vallotannmaailmaatai mitä nyt si tekeekään.

No mähänoon saanut niin perkeleesti tuota taivaAALLISTA VALOTUSTA JA TOIVON KAIKILLE VOIMAA JA ONNEE, SILLÄ MÄÖKIN OON ONNELLLINEN TEITIN JA MEITIN ONNESTA

THNX FOR ADDING ME..I HAVE LITTLE POBLEM WITH MY TOTTH AND MOUNTH AND LITTLE BIT FEAVER, BUT I HAVE NO TIME TO BE CARY FOT NOTHING. i KNOW EVERYTHINGS SHALL RULES OK AND IM HAPPY AND LOVE YOU, CAUSE WE´RE ONE AND ONE ARE WE <3 <3 <3

eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia  päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat
eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.

4 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

31.8.2011 11:46

joo, tänääön on eriomaine päivä taas kuolla, mut ehkä huomiseen vielä ku ei malta..sataa ja kaikee aj kuivuus katoo ja sienii tulee ja kaikee:)
tarvii taas tarkistaa olikse helvetin hamppulekjuri 15 vai mikä päivä

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

31.8.2011 15:40

ohos multa katos kaikki mitäkirjoitin, mut wehgkä se olikin hyvä. kiitos toim ii hyvin nyt tää lääke mitä sain kaupungistas ku juuri tulin. Oli vaan tavallista tuskaisampaa aaamulla, mut se on sit semmosta norm i perus bues-settii:) kiitos kyl kjaikkeen tottuu jios haluu ja jos ei haluu pitää tehä jotain -näihän se menee...josksu on otettava asiat silleen, ettei liikoja kain ostele ja oikoo pahemmat utkat ...se on ihan lyuvallistta ku antaa itselleen luvan eiukä pode typerää syyllisyytt' jostain huumeesta ku on oikeesti paskana, niin sehän si kiva naUTTIA HUUMIESTA KUN NIITÄ OIKEESTI TARVII KU SUU ON ROHTUNUT SISÄLTÄ JA SYDÄN PALANMUT KAREELLE:D TOSI MUKAVAA KU JOTAIN TÄÄLLÄ CITRY FIIISSÄ KIINNOSTAA KOMENTOIDA MUA...JA TOIVON ETTÄ SUL OLIS KAIKKI SUHT KOHT HYVIN, ET PYSTYT OLEMAAN KUNOLLA ONNELINEN JA ELÄMÄÄNB LADUKASTA ELÄMÄÄ JA TERVEELLISTÄ SEKÄ HENKISTÄ TIETTY, KIITOS <3

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

31.8.2011 16:04

joo kyl piutää silti ola itsekuria jos haluaa jotain ni pitää osata luopuakin jostain, ei se vaan mikään tuu silleen et vaan haluaa ja ei tee mitään...odottaa kotona et joku löytää sut ja sanoo et "siiinähän sinä olet. täbnään minä aladin tulen ja täytän hurjimmakkin toiveesi, sillä olen maaninen taikuri joka itsekkin hämmästyy taian lopputulosta"...nojoo...pointtina on se, että ihminen ku oikeen tahtoo tehdä jotain, se tekee sen -se on kai sitä sisua tai tahtoa etc. Joas on voimakls tahto, pitää myös hieman katsdoa etei mene kohtuiuittomuuksiin (puhun nyt lähinnä itsestäni ja miksi tein mitä tein)-eli analysoin itteeni...itteensä voi myös päivittää paremminb ku jotain tietskaria ja huomata et jaahas taas oon valehdellut itselleni -se hyvin, hyvin yleistä tämä itsellen valehtelu. asioissa joita ei tarvbi valehdella on hyväö sanoo ihgan suyoraan mitäkelaa-tyyli- ei aina miellytä kaikkia, mut emmä ala nuoleen iah nkaikkia ainakaan vielä...ei tää oo vieläniin taivas kaikkien osalta, et tääl perkele joutuu väkisinkin yhteiskunnan tai siis mm eidsän toimesta salaamana jotain jos on vähänkään järkeä päässä. jokkut ovat huolissaan naiset su myös jokut ukokkin et mitä toleen kirhjoitan ton, mut akiu sitä nyt saa fiktiivisesti hjauhaa paskaa tai mitä toi mun profiili oikeastaan on kuin joku hevetin alibi, siitä et poliisi on olemassa vai. poliisit on tärkeitä ihmisiä ja tekee omaa työtään ja ei niitä saa kiusata -se on väärin:) Mä tykkään et nykyään mitä oon jutskannut näitten kans ne tykkää kaans siitä etten sekoile silleen niinq ennen ja tykkäävät käydä keikoilla ainaskin huumepoliisit -menneisyydestä en yritäkkään paeta -minkätakia?! ei oo mitään syytä ja kaikki on malillaaan. jokkut ihmiset joka pälyilee ja skitsoilee, niin ne ei osaaa ilm eisemmin elää rakkaudessa, vaaan valitsevat vihan ja pelon tien jota itsekkin oon kokeillut varsin menestyksekkääösti, mut se oli sillon ja nyt on nyt ja ihan eri aika, nyt ollaaan henkisemmin todellakin astuyttu uuteen kauteen.

new age is MMM GOLDEN YEARS LIKE BOWIE SINGS OR GOLD AGE <3

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus