= notkumaijja =

  • ZOMQandBarbieQ

mä oon nukkunut tänään kokoajan vaikken oo sängyssä ,vaan koneella, koiran kaa ulko tai kitaraa soitytamssa -välillä tajua et mul on pöääkeyboardissa tai makaan lattialla -mä oon sika notkuissa ja mua sillee noksentaminen helpottaa kun syönyt kaikkeee ihme ruokaa. tää on semosta ihanaa valveunta kokopäivä luuria odotellleesssa.

hook jones
hook jones

mut emmä koita mitää liian järkevää tehdä -oon geräänyt parikertaa jo sähköiskuu. oon napsinut tramaleita ja vetänyt välillä subuipalaa ja muutaman rivatrilin. päihteet on hyvä keksintö, mutten silti kehu niitä silleen et ne auttais pahaanolon, koska ne ei toimi kku huumeena paremmin -en muutenkaan, mut kannabis on tärkein kasvi tulevaisuuden lääketeolllisuudelle. aah...sauhut voiskin vetää -niistä alkaa taas näkeen valveunia eikä tiedä mistä herää.
'
Aidalta tuli kirje melki heti ku omani olin saanut lähetettyy -se tautaa odottaa niitä oikein ja mua vituttaa ku mä en pääse cvenäjälle ku ens vuoden puolella.

Aida un venäläinen tyttöystävä
Aida un venäläinen tyttöystävä

KIITOS MODET TAI KUKA SIEL OLIKIN ET YMMÄRSITTE JA ANNOITTEN ANTEEKSI TYHMYYTENI.

Laitan tänne Aidan kuvan, mut kun mä' en kait saa ku mulla oli se kielto -eix ne sitä anna anteeksi vaikka mä kontillani kerjään armoo. nooh laitan facebookin -niinku tää juttukin menee myös. vittu mu delay lite ei mtoimi ku pattereilla muttei muuntajalla. sille saa ladata 4 patteria kun oikeen onnostuu soittaan ja sekään ei riitä. tarvis ostaa kai tehokkaampia ja nopeempia latureita ku mul on kas delayta joissa on sama vika. muut efektit saa pöydästrä muttei niin hyvää dealytya ku mul nyt on. sen on siis äänen pituus elikä kaiku-xydeemi muttei mikään jousikaiku. semul on mun kitara styrkkarissa mukana.

vois sitä illala koittaan äänitää jotain kun nyt vaan notkuU JA SÄÄTÄÄ JOTAIN RENTOO. MÄ EN OO AIKOIHINKÄYNYT PELAAMSSA BILISTÄ ESMES TAI VOIS KORJAT TON YHDEN MIKIN----JOO KAIKKEE ON.

AIDA
AIDA

TÄS MUN AIDA ON IHAN VENAKON NÄKÖINENKIN

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus