= nuoret sankarit =

  • ZOMQandBarbieQ

SE KIITTI MUA PELEISTÄ JA MUL EI OLLUT SITÄ LUURIA JOKA ON MUUTEN VIELÄKIN NYT KU OON TÄÄLLÄ AMAZONIASSA HUKASSA JA HERÄSIN JUURI...TUO KEIKKATOUHU JOSKUS VITTUMAISTAKIN OSAA OLLA JA VITTUAA KUN JOKUT MUKA RIKAAMMAT ETENKIN, MUT KÖYHÄT YHTÄ HYVIN ; ET ARTISTI OLIS NIINKU JOKU JUKEBOXI JONKA OTSAAN VOI tuupata reiästä MUUTAMAN KOLIKON JA SE ALKAA LAULAA SITTEN MAKSAJAA MIELLYTÄÄKSEEN SEN TOIVOMAA KAMAA..HUHUH...IHAN PERSEESTÄ -JOTAIN RESPECTIÄ JA ANTAA ARTISTIN LAULAA MITÄ SE HALUAA...SE EI OO MIKÄÄN ROBOTTI, SEKIN ON IHMINEN JA HERKKÄ JA HAAVOTTUVAINEN. IHAN ITKETTÄÄ KUN JOKKUT OSAA OLLA NIIN ILKEITÄ TOISILEEN JA DISSAAA IHMISIÄ KUN EI RIITÄ YMMÄRRYSTÄ.

NÄIN MÄ KIRJOTIN SILLE AAPELIN BILJARDIN YHDELLE TYTTÖSELLE: joka on tosi mukava ymmärtäväiinen nuori nainen :

EEEE##### kíität ittees van . oot semmonen pikku enkeli joka pelastaa tämmösen vanhaN rokkarin hArmAata arkee, ku ei nuo showbisnesjutskat ei oo aina niin mukavai vaan ärsyttävän rasittavaa ja sitä joutuu sietään kaikenlaista ymmärtämättömyyttä ja saa välillä tai ottaaa turpiinsa henisesti kuin kuin fyysistekkin (ihan sama) kun ei voi lapsia eikä saakkaan provosooitiua lyömään - ne tuleekin fanitaan kateuden kustannnuksella faniittamaan vaikka nyrkein -rakkaudesta se hevonenkin poitkii, sanotaaan. Jos maAILMASSa on jotain vikaa. se syyllinen löytyy aina itsestä eikä siihen mitään peilejä tarvi ja kaikeen vastaus kaikki löytyy aina itsestä. melk kaikilla on oma totuutemme, mut on hyvä muistaa kunnioittaaa kaikkee elävää sillä elämää maamapallolla ja ymmärtää, et "TÄMÄ kaiki tässä ja nyt on se taivas" , et ei sitä tarvi mennä mennä meta edemmäs kalaan ja tehdä elämästään helvettiä muiten"viisauksia" kunneleessa. SE Vitsi piilee kertojassa usein niinku joku pelle joskus on todennut ja tehnyt sitten itsemurhan kun on kyllästynyt olemaan pelkästään se sylkykupp....i jA SE NAURUNKOHDE, SIL TOSSIA-ASIASSA KU´N NÄET PELLEN TAI MINKÄ TAHANSa ARTISTIN TAI ESIINTYVÄN IHMISEN ...VAIKKA KAUPAN MYYJÄN PEILAAAT SIINÄ OMAA ITSEÄSI JA NÄIN SHOW MUsT GO ON.

KYLLÄ VANHA SHAMAANI TIETÄÄ KUINKA PYSYÄ KUNNOSSA JA OLLA IKINUORENA
-PITÄÄ OLLA ISO SYDÄN PAIKALLAAN JA ITKUT ON ITKETTÄVÄ VAIKKA OLIS KUINKA KOVAA POIKAA JA TOSIA-ASIAT on TUNNUSTETTAVA ENNENKÖ NIISTÄ virheistään SITTEN VOI OPPIA JOTAIN KÄÄNTÄMÄLLÄ heikkouttaan voimaksi JA SITÄ RATAATAATAA. <3 ####EEEEE

Zombie             eli           ZOMQ
Zombie eli ZOMQ

7 kommenttia

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Roopa Kumari

23.2.2023 08:41

Thanks for sharing this great content with us,
https://classic-turf.com/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Roopa Kumari

23.2.2023 08:41

Thanks for sharing this great content with us,
https://classic-turf.com/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus