= nuori vaNhus vanhenee arvokkaasti =

  • ZOMQandBarbieQ

En mitää liikoja etuhampaita oo kelannut laittaa irronneiden tilalle ku ehkä yhden ku toi yx on aika mätä. muuten mun uus luukki on ween hyvä ja tää toimiii ihan tarpeex hyvin ja mulle sopii semmmone iso sikari suuhun. sasi tosin olla enempi hopeeta hiuksissa, mut mun käsikirjoittaja ja kirjailijaystävä joka on myös perehtynyt zeni ja taolaisuuden yms. saloihin on innollla mua stailaaamsssa -kuorsaaa tos toisessa huoneessssa.....oon sen luona ja oon viime jajt pelehtinyt muka kavereitten pimuille -ei ne mun kavereita oikeesti ooo. voi olla et hieman lisäilen omianim ku ne lukee tätä, et ne ei järkyttys tästä <<2bulllshitistä><2 niin paljoo. ninkäs mä sille voin ku jokkut vaikka ne olis kuinka miehen näköisenä tämmänen enitinenhomonnäköinen kaunosielu joutuu puuttuu peliiin kokoajan ku klopit teloo itteensä ja tekee kaiken päin helvettiä ja isän pitää näyttää.

><mulla taitaaa olla myös vauvakuume tai joku muu semmonen, koksa mä oon alkanut pikkutytöille isällisemmäks ja annatanut niille nahkaremmii jos ne on alkanut pullikoimaan -vittu mä kaikkia pentuja enää panekkaaan hähäää.<<<<<<<<<<<joo. mä tälleen etukäteen hyvissä ajoin hoidan mun tulevan kuolEman ja viidenkympin kriisit, sillä vuodesta on tulossa työntäytteinen eikä mikäään oon niinkun ennen. soitanhan mä kitaraa ja laulan, mut oon vaihtanut roolia ja käsikirjoitusta -ja oon kurun antanut KIRJOITTAAA hieman JA sanoo mielipiteitään joita uskon JONNIN VERRAN -se on paljon se.

kliiseinen rockelämä on ihan perseestä ja ei huvita pätkääkään olla joku rokkiukko kauniine hepenineen diivailemassa...oon kyllästynyt siihen typeryyteeen. en silti kadu enkä anteeksi pyytele -se ei yksin kertaisesti riitä enää mulle. mä haluuun olla vaan oma itseni ja siinä on kovempi homma ku vois luullla -joutuu nukkuuun normaalisti paljon. kaamnkäytön lopettaminen muttei pilveee. uuusien addiktioiden vallkaaamisessa ja naisissa meneekin eniten aikaa sekä strategiasta selviytyy jehovan todistajana maailmanlopusta 2012 jota kaikki notredamuksesta maijjoijihin ja muihin irmeleihin on ennustanu.
jahven valta kuntaaan valitaan sopiva vähän jengii joku 200.0000 joka on ihan ok ja mä asun siinä maassa niitten upietten jahven todistajien keskuudessa ja no problem -mä tykkään niistä ja ne musta...ei tietty kaikki, mut jehovantodistajapimut on upeennäköisiä mitä oonkattellut viimeaikoina. tietty mä pakanoista tykkään koksa en tunnusta mitään hiippakuntia vaikka joihinkin uskon ihan täpäillä ku on pakkko!:) ja se on upeeta siis se ku ihmiset pelkää kuollakseen kaikkeee mörökölistä saatanaan.

Mä oon kelannut et mä voisn olla semmone puhdassydäminen , mut vernetahrima eko joka ottaa vastuun ja hoitaaa ja hoitaaa. näin.
toivossa on hyvä elää ja ilman pilluu millään ei oo merkitystä muuteskaan. <jos joku luleee et mä oon joku mielipuli tai suurudeeen hullu -en ihmettel sitä yhtään ...ei mul ooo siihenkään mitään järkevää syytä olla ihmettelmässä...se e oo mun juttu. se ei.><hö.ja ääh niistä on hyvä alkaa. meen pelaan aapeliin latinojen kaa boljardia ku niillä on hyviä kielikikkoja kuulemma.

saen tiedän, et lan enmpi profetioimaan ja toiminaan oraakkelina sun muuta mitä täs nyt tulleee mieleeen. meeen intuitiollla tän elämäni loppuun ja sit jääkauteen en palaa takas tai muutenkaaa -maailmalla ei oo mulle mitään opetettavaaa, mut onnex joillakin naisilla on ainaski aina joku ongelma mis voi auttaa. mut kyl noitte tai eitin karvaperseitten ongelmienratkasu on sollaine kivireki jota minun laiseni boheemi ukko ei ala vetään mäkiä ylös. menkööön pulkallla niinku muukkin lapset !

POLTETTIIN PITKÄSTÄ AIKAA OIKEETA PILVEE, EIKÄ SITÄ LEIKKIPILVEEE JA OLI IHAHN SIIISTII.

I LOVE MY LOVE JA NÄEN VALOO !

sillee pyllynaamaa hei. HALOOO. HUHUHUHUH<<<<<<<<<<<<D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus