= nyt saa riittää ...alkaa kirpaseeen =

  • ZOMQandBarbieQ

TÄMÄ TEKSTI ON VIRHEETÖNTÄ JA NEGATIIVISTA JOS ET HALAU OTTAAA OSDAA PETÄ SIMMUT.

mä luuulin et tää onni kestää, mut mä luulin vaan...mun onni loppu siihen ku mä etsin yhtä kameraa kuullemma 6 tuntia lattialta ja ihmettelni, miten mäö voi hukata tavaran johon en oo ees mielstäni kokskenut....mä oon ilmieisemmin sikayliväsynt ja tajuuun sen tyhmänä nyt ku vittutti niin paljo ja minkä takia, siks ku oon väsynyt:D heh , mä ooon aika tyhmäö ukko:), nyt mä tunnun hukkaaavan kaiken minkä käteeni saan ja se suoraa sanoen syö miestä. mä' oon tottunut voittaan ja mun hukkaaamisputki olios pakko alkaa katketa enne kun nsekoan tms...siis saan hepulikohtauksen.

tätä kirjoittaessani tiedän kuin idiootti oon , mut smalla se on ihan nerokasta terapoida täällä' kuj pinna alkaa viimein sulaa ja palaa.

mun piti kirjoitttaa yx romanttinene kirje erääälle jolle en oo smmosta kirjoittanu, mut emmä haluu, et sekään saa mulkta mitäään ku oon näin negatiivinen. se kiltti musse leikkiii jo hieman totisemmin ja se voi olla tänään hieman sulkeuitunut ellei löydä hukkaaamiiian asioita joita on niin paljon kuin ihminen jaksaa muistaa, mut ees jotain pientä niinku känny joka hukku peloole tai tippu veteen rtai jalkapallo joka mo jossain oikeella ulkoovesta ween pitjällä kait..sit on auto, mut sen mä löysinkin ja se oli ruostunut ja pyhähenki oli liimannut sen mua varten vielä kerran näytille hatanpää vahoilla trenikämpilläku mä oon hengisssä...et silleen sappaat jalsssa-tyyli on mun juttu ku mä en osaa ollla oikeeen eläkkeeellä...voi tiewtty olla et mä teen nukkuattani kärpäsestä härkäsen kun oon hukkkaillut kameroita, kännyköitä, js työkaluja, mut kitaroihin en viitti ees koskeee, niitä mua ei huvita KaDOTTAAA ENNE KU NE ON VAKUUTETTU. onnex tuo naurutupakka saa uniohtamaan tämänkin asian etylewensä hukannut aivan liikaa -löysin mä sen jo, mut se oli ollut siinäö pasrkkiksella jo 10 vuotta ja oli aika ruosteessa ja pysy kassa sew hiace pyhällä hengellä ainoastaAAN ILOKSENI...rauta kanki löytuy viikko sit ja yhtenä kappaleena. kamerat on nyt hukassa ja ne ei voi olla musta ees kovin kaukana ja silti ne on ja näin tää jatkuu kun mielssäni etsin tavaraa on minuklla jo uusi tavara kädessäni jonka hukkaan ja olen koukussa ja synronisssa hukkaaamiseni kanssa, että munm henkinen ope sanois, et mä leikin oikein ja pistän ranttalkiksi itseni kanssa....niinhän se on, mut mä kun en osaa antaa täs periks ja alkaa nauraaan -kai mul o n ollut liian kivaa.

onneksi on muttia ja joskus kuumiskin nukun
MUTTA
olla et mä teen nukkuuttani kärpäsestä härkäsen kun oon hukkkaillut kameroita, kännyköitä, työkaluja, rahaa, muistitikkuja, , kaakaolaseja ja mukeja ja limua, namua, numeroita, nimiä, ajantajun, todelliuuudentrajun -mitä sillä sittern tarjkoitetaankin., mut kitaroihin en viitti ees koskeee, niitä mua ei huvita KDOTTAAA ENNE KU NE ON VAKUUTETTU. onnex tuo naurutupakka saa unohtamaan tämänkin asian etylewensä hukannut aivan liikaa -löysin mä sen jo, mut se oli ollut siinäö pasrkkiksella jo 10 vuotta ja oli aika ruosteessa ja pysy kassa sew hiace pyhällä hengellä ainoastaAAN ILOKSENI

ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus