= Onnea äiteille ja mummoille ! =

  • ZOMQandBarbieQ

Aamulla menin koiran kanssa syrjäiselle metsäpolulle, joka on niin syrjäinen, et se oli kasvanut lähes huomamattomaksi umpeen JA METSÄTÖiTÄKIN OLI TEHTY NIIN, ETTÄ EKSYIN SUUNNILLEEN SILLÄ KOHTAA JOSSA MUUTAMA VUOSI SITTEN KOIRAN KANSSA YSTÄVYSTYIMME KARHUUN -TOSIN karhu sekä me koiran kaa tuumattiin et palaaamme samoja polkuja iisisti takasin. Joku uudisrakennus-työ maa polun alku päässä jo pisti päänsisäisen kompassin sekaisin ja tajusin, et jos näin jatkamme koiarn kans ( siitäkään juri apua ollut -täytyy opettaaakin se suunnistaan paremmin.....tullut isäntäänsä) niin kävelemme laajaa ympyräää joten tajusin, et nyt pitää kiivetä korkealle paikallle ja mielummin vielä puuhun.mäntyyn jotta näkisi tutun linkkitornin tai muuta avittavaa. Ja löytyhän se linkkitorni puusta käsin kiikaroidessani -se mummon mökin lähellä oleva -mummo tosin asuu amazonian taajamassa ja on vain kesäisin mökissään.

Viimein löysin tämän amazonian parhaan sini- ja valkovuokko mestan -sienet on kans hyviii siellä ja kuljin ihan kiusallani normaalia tietä myöten takasin joten takasin tulo matka oli 2, 5 km ja meno matka 12 km, mut tärkeintä oli, et ne blumsterit tuli annettua äiteelle ja mummolle.
Väsäsin tietty itse runoja sisältävät postikortit piirustustaiteen ja sydäämien kera -oon aika mammapoika:)

Hmmmm...myöhemin ku kyllästyin saman biiisin jatkuvasti virheellisen soittamiseen liityin uudestaan faceboookin jonne tämänkin klikkaan
-sillä yhtä turhmaisiahan ja smanlaisia nuo kaikki sivostoto, blogit, twitterit, myspacet tuntuvat olemaan -facebooki on vaan hieman parempi ja suositumpi ja siel on enempi jengiä ja tuttuja joita ehkä koin laiminlyöneeni joteski sittenkin deletoimalla yhtä-äkkiä suustuspäissäni itseni sieltä vex eli 3 kuukauuttako vai kuin paljon siitä oli kun oon ollut ilman tätä puhelinluettelon ja ssosiaalisenverkostoituisen keskusta -ei twitteristä siiihen oo...kuulu kyl myös sinnekkin.

Oon taas kaikkien riemuksi ja sekaanukseksi vaihtanut taiteilija nimee joka on oikeestaan mun eka taiteilija nimi ihan pennusta asti ja pispalassa ja Treen seudulla mua muuteskin sanotaaan koukux tai koukku jonex. Eli oon Hook Jones -wauuuuuuuu ! Pitkästä aikaa ympyrä sulkeutui ja äidit ja mummot ilostuivat (heille) isä-vainajaansa toliseksi tulleen Jounin runoista ja halipusuista ja söin kakkua , hedelmäsalaattia sun muuta silleen, et on ollut pakko voimistella , etten hyppää kuuhun ja ettei masu oo ihan turvoksissa. nyt en oo enää ähkyllä:D
###################################################
############# risuja kuva-moderaattori robotille cityyn:)#####
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Aini, tänne , en saa kuvaa mun masusta mut jos jotain niin helvetikseen kinnostaaa sen näkee Hook Jones-nimellä facebookista.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001072448169&ref=profile
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Huomenna on taas arki ja mun pitää käydä musiikki kaupassa ostamassa rontissa, et saan halvalla ja ja kaikkee ylimääräistä kitarankielsetä efekteihin kaupan päälle.

WEe,MUL MENEE KOVAA.HIHIHIHIHIHIHIHI JA IHAN KARSTOISTA, MUT HUOMENNA VOIS SÄÄTÄÄ IHAN KUKKAA, NIINKU TÄNÄÄN, MUT ERI LAJIKETTA.

MULLE VOI ESITTÄ KIINTOISIA TARJOUKSIA JA EHDOTUKSIA EDELLISEN TIIMOILTA ASIANOMAISET. KITOS ÄITEET JA MUMMOT
-ei oteta kukkia liikaa, vaan ollaaan kohtuullisia ja ei hukata rahaa, vaan tehään niinku toivottekin ! Joo, ollaan hymysuin ja kiltisti !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus