= pää-ASIA =

  • ZOMQandBarbieQ

hanki kaikke pelimerkkii ja roinaa, et vappuna ihmiset tulevat oneliseksi ku mul on tarjota sitä mitä kelllään muulla ei ooo.
En voi ollla enkä aaa olla vahingonilinen. Näin käsineen ja sanoin, ettei sen mua tarvi pelätä,et mä oon kaa täällä mäkkärissä heitn sille sauhut ja käskin olla skarppina ja soitttaa mulle ku tulee kuvaan tai soittaan -emmä sitä voikkaan ihan koonaan dissata -sillon se joutus muuttaa ja se ei olis hauskaaa. mut sen takuumiehenä mä en toimi ja jos se ei hoida jutuja niinku sopii -niin mä en puutu -en sen rahasiohi ja sanoin ettei se oo mulle velkaa kunhan hoitaa ittesnä -narkomania on vittmunaien ku se oikeen näyttää sairaat kasvonsa ja valehtelee ja pilaa ihmissuhteet ja huhhuhuh.

ystävväni ei käytä rahaaa ja en anna enkä lainaa -neuvoja annnan. mut emmä voinut sille selkääni kääntää on siinä jotain hyviäominaisuuksia ja sen pitäää anataa ola artistina -mä en toisten kuullen enää sitä manaaa ettei joku kelaa et vois jedata mua silleen et nousis nokkimisjärjestyksessä -vitttu ne on ihan skidejä vielä 35-wee ja se lamppu ei oo iaan vielä syttynt kja kai sen pitää käydä hieman pohjemmalla , et se herää -ei se muuten usko ...samalainen jääräpää ku mä, mut erilaillla.
on se mun kaverikokelaaana parhaillan -vähän joutu vetään pakkia ku tarkennan, mut sen pitää yllättää mut slti. Tää tampere todellakin on pikkukylä jos pärjää ku on kovaääni ja osaaaolla oikeessa ja käskee ihmisä -ne tykkää siitä kun huomaa et mä voin lähteekin mukaan jedaan enkä leikkiä diivaaaa, vaan tuunkin mukaaan joitaan nitä jutuja -emmä voi jäädä eläkkeeelle koskaan -joo artisti mä silti oon -jonkun milestäbad, mut se ei tunne mua ja haistatan paskat ilman sanoja.

mä osaan vaieta, mt ei nää mun kaverit kukaan oo niin hyvässsä kuosissa etten vis kuitaila paits ystäväni osssipimineeen -niil on oikeen siistii perheidyllii ja elukoita,akvaarioita ja lätkäpelaajat omaaa kolmnnen silmän automaatisesti ne jokka sen tajuu ja oon ylpeee,et vietin siellä aikaani.

sanasa syönti on hirvee moka josta voi joutua kärsiin vituxeen et joutuu muutttaaan tms. pahempaa, mut mun pulesta annon anteeks ku huomasinet sitä ongelmaa on ja seliseliseliselsiseliseli.. Tänään se ei luvanut mitään ja se oli hyvä.Mä tarjosin sille mitä se oli vailla vaik ei olis misssän nimessäollut edes joittenkin mielstä suositeltavaa, mut tulkoon sanoonsen mulle, niin mä sanon mikä niisssä mättää -tää oikeessa olo turhauttaa ja ton paskan mä poistan ja koitan olla sekoilematta, et sais kunon ihmissuhteen -sil mul on ainkai tähdet puolellani -vaihteex ja ul on duunia jedata ja kohottaa ihste itstuntoo ja hoitaa niitä vaikkahieromala. mul on aranatvat kädet joita en hakluu enpiö hajottamaaan -se on liian helppoo.

Gurun pää kokee testauksen huomennnna:D

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus