= Päänsisäinen Puutarha =

  • ZOMQandBarbieQ

Siistii herätä kun olo on semmonen kuin olisi hississsä joka putoo tai kulkee alas 1000 km/ tuntivauhtia ja vauhti kiihtyy ja sä tarvit pikaista apua enne kuin pohja tulee vastaan -mikä helvetin pohja...helvetin pohja -helvetin pohja on kuin vesipiipun pesän pohja jonka alapuolella on likaista öljystä ja sensemilllan karstaamaa likaista vettä.

vaikea skarpata.kurkkua kuristaa ja hisssin vauhti kiihtyy ja teen aamupuuroa.... viimein hän herää ja etsii minulle sinisen diapamin ja taianomaisen hetken kuluessa olen jälleen vapaa ja irti kaikesta kuin taivaan lintu hissin ulkopuolellla -tätäkö tämä on; ollako vankina ja vapaa vai ei. Itse saa valita ja olla oma jumalansa.

Nyt en ajattele mitään päihteitä sun muuta paskaa, vaan juuri sen sitä ja sen seuraamuksia -IHMISET SAAVAT PÄIHTEISTÄ TEKOSYYN OLLA KANATAMATTA JA TUNTEMATTA VASTUUTAAAN JA SE ON OIKAISTAVA JA NÄIN TAPAHTUU. ON ASIOITA JOITA ON PAKKO TEHDÄ VAIKKA EI HUVITTAISI SITTEN YHTÄÄN IHAN PERIAATTEN VUOKSI JA OPETUKSEKSI MUILLE. TEHDÄ MITÄ MIEHEN ON TOISINAAN TEHTÄVÄ -ilman mitään sanoja teot tuntuvat paremmmilta.
Eivätkä ole epäselviä, puhuvat paljon, mutteivät tee juuri paskaakaan.

Edessä tapahtuvaa näytelmää seurataen ohjaaja (pian meitä on kaksi ja pian kolme täällä meitä shamaaania jokka eivät tarvi kristallipalloa ohjailessaan asioitten kulkua) Näytelmä jossa mua on verisesti loukattu ja samalla monia mun läheisiä.naamakirjasta lähti joku nimetön syyllinen pois mun kavereista koska syyllisyyden taakka voi olla yllättävän painava ja ankkuroiva koska ei uskallla sanoa totuuutta ja tunnustaaa ja seistä sanojensa takana. se on varmaan stressaavaaa pitemmän päällle -ei mua kiiinnosta vieläkään tehdä mun puutarhani tihulaiselle ja kääärmeelle mitään -se on villli ja vapaa kuin kalu housuissani ja minä pidän siitä tunteesta. näin, huono juttu onkin käännetty voimaksi ja shamaani on tyytyväinen, mutttei hyppele silti tasajalkaa, sillä se toinen osapuoli...sillä se se suorastaan kiljuu jo apua äänettömästi, mutta sen huudon ja anteeksiantamisen toivon varassa
epävarmuus voi ajaa epätoivoiseen tekoon jota minä voin halutessani ohjaillla ja määrätä näin syyllisen kohtaloa tai paremminkin tuomiota.

Syyllinen lukee tämän tekstin, koska ilman sitä voi olla vaikeeta asua suomessa tai missään ja olla -odottaa. Jos mua haluaaa loukata, mut pitäs tappaa. Ja sekään ei todellakaan takaa se kuolemani, että jättäisin asiani hoitamattta -mä oon ylpee siitä kun mä on ajallani pystynyt hoitamaan asioita ja auttamaankin ihmnisiä

kiittämättömyys, kateellisuus, sekapäisyyden tai typeryyden tavoittelu ja moni muu seikka peilaa kuinka kuinka minun anteliaisuuttani ja hyväntahtoisuuttani on käytetty häikäilemättömästi hyväksi ja en voi syyttää siitä kuin itseäni.

se minun hyväntahtoisuuteni (myös kaikia kusipäitä kohtaan hymyilen ja pelaan niinkuin olisin vähän tyhmä -saahn tyhmää näytellä ja saada selvillä näin jotain -keinoja on monia) on myös osa ansaa jolla mä seulon
ihmisiä ja ja mietin että mihinkä osaan ne laittaa tässä elämässä omaan näytelmäänsä.

niin vallan ei saa antaa nousta päähän -sekin on huume.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus