= paikalliset huorat =

  • ZOMQandBarbieQ

Ne on kainnit tää pirkkalassa jokkut ja jokkut aika amatöörej'.
Yx häiriköi mua ,esellä tänäään ja kieltäydyin menemästä sen sivustoille ja uhkASIN kertto sen äidille ja suvulle mitä se oikeen touhuaa ja käuy kaiken päätteex vielä sossussa -sain sen näin suosteltua tänne tulemaan ja heti -ku mul on sille vituxeen muutenki ideaa jotta sen ei tarvis olla ihan halpahuora, vaan voisin tehdä siitä filmitähden -tää ei oo ihan eka kerta kun näin kiristän ja kuirstan, mut emmä niitä ala myymään, niinku jokkut toivois tai ekana luulee -oon joskus myynyt ja niistä tulee mulle sillon ongelma ku tää työ ja huvi ja seuraelämä saa liikaaa mun persersioita mun mielikuvituksesta ja huorakkin sanooo jo et mä oon ihan kipeee.

mä olinkin aaamulla ku guru oli käymässä 7 tuntia horkassa ja mul oli magee olo ku viimein sain itteni herätettyy siitä. sit menin 4 tunnin päästä kans amanlaiseen tilaan ja tajusin, et mä oon nukkunut vaan liian vähän ja altistun näin kaikelle liian helposti -eihän mulöla pitäs olla miträään nor,maalieja flunssiakaan. mä bvaan oon joteskin kämmännyt. jaahas auton''no kuuluu _se tuli tietty taksilla vitun ämmä ja mun pigtää maksaa se -mä kun oon nuukua ukko, mut eise mitään pääASIA et on vihainen ja paANnen sitä kunolla ja HET JA EKA VÄÄRÄÄN REIKÄÄN , JOO.I.

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

28.4.2010 03:10

ONNEX EN OO VIELÄ RENGASTETTU, SIT ASIAT MUUTTUU -HOPE SO.=D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus