= päin maanisen keltaista =

  • ZOMQandBarbieQ

joo, ihan turha mennä sänkyyn tällä päällä. vittu ku se venakko on kirjoittanut mule heti perään ku oon sille kirjoittanut sille...mä kirjoitteln parikertaa viikossa, mut nyt o venähtänyt ja se voi olla myös siitäkin vihaeainen et annoin sille jotain omien sivujen linkkejä ja niis on joitain juttuja ehkä jokka ei mee sen kaaliin, et ne olis kaunokirjallisuutta eikä mitään päiväkirjaa.

yx mahdollisuus tiety on se, et ku se ravaa myymässä ympäri venäjää niitä luxus bamareitaan niin se ei kerkii heti vastaan mulle...mmm...taidan ollamustis ja kärsimätön.

ihme kirjeitä alkanu tulee. mä pyydän vaikka annaa tai villee lukeen mun postin tästä lähinja bloggaan ne mikkä kuuluu -muuten ,ä sekoon ja postit ja kaikki on aina tukossa.

otetaas kitara käteen, niin elämä maistuu taas parhaalle huumeeelle ku ei o ku savutellut ja ei silti oo ihan paskana -aina voi mennä paskemminkin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus