= PakkasVaroitus =

  • ZOMQandBarbieQ

Ei olis arvannut näin joulunpyhinä ja uutena vuotena, et saa auttaa muita ihmisiä hieromalla niitten käsiä ja päitä jne. kun ne ei oo pukeutuneet järkevästi näillä pakkasilla. Eivät olleet valmistautuneet ,että taxijonot voivat olla pitkät ja sitten vielä kännissä tai muissa aineissa eksyvät metsiin ja niitä saimme roudata kavereitten ja muitten lähellä olleitten kans. lähimpäään lämpöieeen mestaan ja ja joitakin sairaaalaan.

On hyvä tajuta, että kun vielä käsiä kirvelee eikä oo tunto menny, et ei oo liian myöhäistä. joitakin kavereita tuli liian myöhään ja muutamlla oli vesikellukkeet ja niitä ei saa puhkoa itse! jumalauta karvahattuu tai pipoo päähään ja pimujen napa ei ketään näillä pakkasilla kiinosta katsoa, et villapaitaa ja villa housuja perkele jalkaan tai pian ootte amputoitavana jne sairaalassa tai päänne jääty ja sisällä lämpimässä kun pää sulaaa voi sitten kuolla aivo mössön levitessä.Hanskojen käyttö on kanssa erittäin tärkeää.
Viina sun muut aineet ei tosiaankaan sovi näille ilmoille ja ihmiset menevät helposti paniikkkiin eivätkä enää ymmärrä auttaa itseään tai toisiaan ja niitä muitakin on kaikkien kykenevien autettava jos ootten ihmisiä kiitos.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus