= paljon on kärsitty vilua ja nälkää =

  • ZOMQandBarbieQ

heräsin juuri ja tajusin et mähän oon
ihan jäässä. olin illlalla tuulettanut silleen, et jätin ulko-oven ja tämän huoneen ikkunan auki ja tietty auki oli myös tän huoneen ovi, et saa hyvän läpivedon ja lähtee röökinhaju sun muu vex. olin avannut telkkurin ja tietty nukahtanut heti enkä ollut tietenkään enää laittamassa niitä ovia ja ikkunoita kiinni enkä telkkuria sun muutakaan paits valoja olin himentämäan kerinnyt.. nyt täällä on kaks viidensadan watin halogeeni sekä yx 250 watin natriumlamppu päällä lämpöö antamassa
-ne on paljon tehokkaampi kuin mikkään autonsisälämmittimet esmes.

onnex koira oli tullut yöllä jalkopääähän ja mul pysy näin jalat lämpimänä -mul on tosi fiksu koira, mut ei sekään osaaa ainakaan vielä laittaa ovia ja ikkunoita kiinni, mut täältä se ei lähden minnekkään ellen mä tai joku tsille tuttu oo ulos menossa,

Mul pitäis olla jossain meukovin konjakkia ja vois juoda sitä lämpimän kahvin kanssa mukillisen et lähtee veri kiertään. oon niiin jäässä et kylmiltään viitti ees alkaa tempoo leukoja tms. sen takii et tulis lämpimämmäx -lihastenkin pitää herätä rauhassa ja voimsitelu on mutenki järkevää aloittaa sekä lopettaa venytyksiin.

hyvä silti et sain nukuttaa sil oon aika maaninen ja uni on mulle luxusta. eka konjakkikahveet ja sitten voimstelua ja sen jälkeen voi mennä kuumaaan suihkuun -saunaa en lämmitä kun siellä on sen verta soittokamaaa et se veis liikaa aikaa roudata niitä vex.

tää nettikin oli jääänyt päälle vois sammuttaa tän.
mullahan sauhuja jossain -kyllähän tää tästä:)

aah....sauhut lämmittää ja suu menee muikeex.

nonni, kirjoitteln tätä niinku yleensä tätäkin blogia kirjoitan samlla kuin väillä sääädän valoa, jointtia, teen etunojapunnerruksia ja vastailen tohon ween muoviseen lörpöttimeen jonka mä oon todennut olevan vaarallisimpia juttuja joitten takia ajatuskatkeaa ja mielikuvitus tuhoutuu -se vaan katkaisee usein pitkänkin ajatusketjun jota koittaa saada järkevämpään kuosiin kunnes joku valopää soittaa -silloin sillä on parempi olla asiaakin tai voin muuttua ilkeäksi ihmiseksi ....aaah toiset henkoset vielä. kyl se tämäkin aaamu taas tuntuu tosi siistiltä.

mun on pakko saada tänään naista, tai mulla tulee pipo sen verta kireex etten voi pian olla ihmistenilmoilla koska njoku voi alkaa pelkään mua. enkä mä halua et mua pelättäisiiin -poikkeus tietty vahvistaa tässäkin säännön"

mul soi soi pääässä joku vanhanajan suomibiisi tai paremminkin virsi. mistähän tän biisin sais kun tää on joku sotajan juttu tai siis silloin ku oli punaiset ja valkoiset, niin tää veljes sota, joo-aika paha. :"Paljon on kärsitty vilua ja nälkää...." toi biisi on soinut mun päässä viikon jo ja alkaa kiinnostaan vituxeen minkä takia se soi???!!!!

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

5 kommenttia

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus