= peili =

  • ZOMQandBarbieQ

Puuholkki eli slutsi on tärkeä tupakoidessa. tupakanpoltto voi kestää monta tuntiakin -sillä tupakan tulee olla kosteaa ja tuoretta. Ainoa oikea tapa nauttia
tupakan nikotiinista on kääntää sätkä käsin.
¤¤¤BÄLÄKKÄRI¤¤¤
Kauppojen valmistupakat on perseestä ja maustettu
piloille. Mun pää tärisee ja kiristelen hampaitani, vaikka olen mielestäni rentoutunut.Tuntuu hauskalta ja mukavalta kirjoittaa. kirjoittamisen lopettaminen ei tunnu ajankohtaiselta -ei juuri koksaan: SE huolestuttaa
ja vituttaa tavallaan, koksa¤¤SAATANANA ; SAATANAN SAATANAQ ! Sanat eivät riitä kertomaan kuinka vihaan itseäni koksa-sanavirheeni vuoksi.


Heräsin -olen siis nukkunut.
uni on mulle luxusta ja herääminen on ihan plussaa -voi sanoa uuden päivän....###
Ja hammaslääkärikin on tänään....en muista laittaneeni herätystä am kahdeksaksi hamalääkärin vuoksi. hamaslääkäriin kahdelta päivällä-sitten vasta pitää mennä kaupunkiin asioita hoitelemaan..Mun pitää soittaa ja kysyä missä se mun hammaslääkäri on...vai onkohan mulla sama kuin aiemminkin. Én halua muuta kuin ne samat kaksi naista,meillä on aina erittäin mielenkintoisia ja hauskoja juttuja -usein vaan harmittaa kun ei pystyy juuri puhumaan ja saada sanoa asiaaan oma näkemyksensä kun on hammas kairattavana tai tms. Oliko se viimerkrralla kun pora kairasikin ientä hampaan sijaa kun oli pakko sanoa oma kantansa asiaan mikälie

Ei hampaissa mitään särkyä kai oo...ei tunnu, mut ei sitä tiedä...eilen meinas korvaa särkee ja itkettää, kun olin niin väsynyt tullesani kotiin kävellen.....¤¤¤BLÄKKÄRI¤¤¤¤. bussissa aloin matkapahoivoida ja olin oksentaa. OLi ihan pakko hypätä bussista pois ja kävellä lopunmatkaa, koska olen päättänyt etten käytä juuri ollenkaan raha tässä kuussa. Mulla on erilaisa päähänpistoja ja oikeastaan olen niistä ylpeä.
Raivostun itselleni jos lipsun itselleni lupaamista asioista, joten jonkun muun on silti tankattava auto jos ja kun sitä tarvitsen. Joku vois luulla että mä oon fiksu ja ekologisesti ajatteleva gubbe. ¤¤¤¤BÄLÄKKÄRI¤¤¤
valvomisen aiheuttama merenkäynniltä muistuttava huojunta ja katseen kohdistaminen ja häikäisevät valoilmiöt ympärilläni toivat tunteen vuoristoradlla kiitämisestä.
Bussi kuski päästeli estoitta tavallista nopeammin -vai olikoha se bussivaras. olikohan? olin ainoa matkustaja ainakin viimeiset kilometrit.

Ihmiset tykkää olla kipeitä ja keksivät
sairauksia itselleen. AAAAHOODEE -kirjoitteenkohan se noin.
jokkut lähimmäiseni ovat ehdottaneet, että mulla olisi kyseinen tauti -pakkohan mussa on jotain mätää olla. Ilman vakituista tautia ihminen ei oli oikeastin tunteva ihminen, vaan kokematomaton amatööri jonka kannattais olla ihasn hiljaa mielipiteineen. Aahoodee-potilaan lääkettä naututtiani aloin tekemään kaikki keskeneräiset lopppuun -se ei tuntunut mahdottomalta, koska mahdoton ei oo niin mahdotonta. Mikään ei ole mahdotonta, uskon. tehtävät...taas . asia unohtu...puolituntia kirjoittelin tätä, mut kaikki perkeleen sanat poistuivat tästä,
mutta silti outo lämmin mielihyvän tunne nousi kuristava ahdistuksen tilalle ja lommoposkeni pullistuivat alkaen hehkumaan.. hymyilin sisäisesti, silmäni nauroivat lumisokeina....
aloin hihittelemään itsekseni ja hymisemään: "sehän olikin ihan tyhmä juttu" ihan tyhmä...<3"

Sokea raivo kun yhtyy pelkoon, ihhminen näyttää menevän sijoiltaan. Näyttää siltä kuin yrittäisi matkia helikopteria. Näyttää "luonnottomalta" ¤¤¤taas asia poukkoilee¤¤¤
¤¤¤MALTTIA, MALTTIA. EI SAA HERMOSTUA VAIKKA TULEE VÄÄRIÄ KIRJAIMIA. EI TÄMÄ SILTI MIKÄÄN KYRILLINEN NÄPPÄIMISTÖ OLE. ÄLÄ HEITÄ KEYBOARDIA. ÄLÄ VILUILE SITÄ FISKARSSIN KIRVESTÄ -ON AIVANN ILMI SWELVÄÄ ETTÄ HALUAISIN HZAKAT NÄPPÄIMISTÖÄ PIAKKKOIN KIRVEELLÄ MIEKLUMMIBN KUIN SORMIN. YKLSI SORMI RIITTÄ MUUTEN PAITS ISOT TARVII JO APUJA§ensimmäistä.........aahoodee...on mulla
ihan pakko olla. se ilmenee keskttymisen
olevan helppoa jonkun sekunnin, mut sitten kaikki on jo toision ja maailma muuttunut. hermoromahduskin voi unohtua jonkun isomman asian järkyttäessää mieltä.¤¤¤BLÄKKÄRI¤¤¤
Pitäisköhän huolestua.Ajattelen taas palleriinaa ja olen hieman huolestunut-en kovin paljoo´sillä kelailen vaan minkälaisia sammakoita suustani on tullut.¤¤¤AAAHOODEE¤¤¤

Mulla ei oo mitään bläkkäreitä,vaan asiat juuri kirjoittamissani kohdissa haaroittuvat saadeen aikaa uusia sivupolkuja. Itse asiassa pysyminen on kokolailla mahdotonta, koskaiaahan on.koska asiaahan on.Raipe oli telkkarissa...hyvä raipe ja Investesesia turnaus!
Sitä on melkoinen määrä, mutta sitä asiaa ei välttämättä edes osaa oikein kirjoittaa. ITsensä kuristaminen hengiltä olisi helpompaa.
Mun on ihan pakko lopettaa tämä kirjoittelu, sillä haluan opetella näyttelemään riivattua ja kuinka riivaaja käskee näyttelijää kuristamaan itsensä.

Tupakka on sammunut ja sytytän savukeen ja kopautan puuholissa olevat tupakanmuruset.
siististi näppäimistöön -ihan sen taki ku nämä ween nappulat hyppivät silmilleni ja pilkkaavat minua yrittäessäni kovasti kirjoittaa oikeita kirjaimia sanoihin joissa ei tunnu olevan mitään järkeä. Tupakointi on järkevää ja se ei petä.
Keltainen Colt-sytytin
toimii kuin käkikello. Eioomitään hätää -tosin se mitä pian alan harjoittamaan voisi jonkun muun silmissä näyttää huolestuttavalta:)

#KOHTAUS#

Näyttelijättären pakkeloidessa lommoposkiaan hovimestari tulee ilmoittamaan huolestuneen oloisena, että näyttelijättären suosio on romahtanut kuin lehmän häntä. Näyttelijär jää suuauki-kohtaukseen ja pitkään, että hän säilyttäisi arvokkuutensa eikä romahtaisi järkytyksestä. Hovimestari on hieman hidasälyinen ja ei ymmärrä poistua. Tässä voi mennä tosi pitkään.

¤¤¤¤ZZZ¤¤¤¤ZZZ¤¤¤ZZZ¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery

WEETÄ PÄÄHÄN !
WEETÄ PÄÄHÄN !

5 kommenttia

qvistus

27.2.2008 11:07

Pippurimyllysi oli unohtunut eilen tänne. Aika siisti esine. Tässä on hyvä tatsi käteen ja painavanakin mylly tuntuu käteen sopivan järeältä. Ensiksi arvelin tämän vekottimen olevan antiikkinen virvelinkela, mutta ajatus siitä oli huvittava.
Messingin haju peittää yllättävän paljon pippurinhajua. Oon päivällä kaupungilla ja mulla on tämä kapistus mukana jos tarvit sitä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

27.2.2008 11:33

Mun pitäs näyttää sitä yhdelle antiikkieu-
kolle... mutten mä sitä ehkä
myy ennen kuin yx filkka on tehty...tai se kela vois sopia yhteen juttuun siinä tai sitten ei. Radiokirppikseltä mä sen hankin. Ookko kelannut sillä jo kauankin, siitä kelaamisesta sillä tulee jotenkin onnelinen olo.

#Ihminen joka ei jotenkin pelleilis sillä kelailemalla sitä ei oo riittävän hullu omatakseen tarpeeksi mielikuvitusta
rentoutuaseen hullutelemalla#

Tää "pippurimylly" ei oo pippuri mylly, vaan eräänlainen ajaton yleisavain salapereäisiin rinnakasimaailmoihin -siis aikakoneena toimiva kapistus. Siitä lähtee miellytävä hyrinä. Sen voi avata osiin niistä ruuveista, mut älä vaan avaa ja naarmuta sitä:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

qvistus

27.2.2008 12:36

Oon kaupungilla ja näin sen MissVeen. Aika huikee nainen. Mä annoin sen katsoa
tätä pippurimyllyä. Se halus ostaa sen multa pois:) Mä sanoin sille ettei tää oo mun vaan sun. Se haluis jutella sun kanssa -onko tää se palleriina vai?
Se tuli mun kanssa tänne nettikahvilaan.sama mesta missä teit niitä julisteita huonolla menestyksellä. Mulla on sellainen tunne, että tämä seireeni seuraa mua jotta näkisi sut tai sitten se haluaa ton pippurimyllyn. En oo varma saanko eksytettyä tota kovinkaan helposti -haittaako se sua?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

27.2.2008 13:22

Katso , et se pippurimylly ei päädy sen käsiin. En oo ikinä nähnyt luonnossa sitä irmelii, annoin silloin sille sen haasttattelun ihan helistimellä, jos muistat kun se soitti -emmä ees tiedä mistä se on mun numeron onkinut -joltain misulta ilmeisemmin. Ukoille mä oon kyl teroittanut, et numereoita ei tarvi ilttiksessä ilmoitella....mutmut eihän kaikista pennuista tiedä. tuskin se mikään meedio tai se antiikkieukkokaan oo, mut eihän sitä koksaan tiedä, mut oo valppaana silleen ainavalmiina -otetaan selville mitä se haluaa.

Tuli vaan mieleen, et sehän voi lukee tätä blogia ja tajuta et me käytetään halvempaa viestintämuotoa. taisn antaa sille luvan kopsata jotain juttuja täältä
siihen sen omaan blogiin. mä soitan ku oon kaupungilla. Meen nyt hammaslääkäriin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus