= peiliin katsomisen paikka =

  • ZOMQandBarbieQ

Tässä on ihan venakkomuijjan takiakin ollut peiliinkatsomisen paikka ja moneen kertaan. Ja tunnustaaa tosia-asioita joita itsekkin on funtisinut vasta nyt tarkemmin.

Narkomaanina oleminen ankkuroi ja on vaikeeta lähteä minnekkään keikallle pitemmälle tai saatika Cheboksaryn kaupunkiin 500km moskovasta itään
huolehtiin naisestani joka on menettänyt jouluaaattona isänssä jne. Ei oo kauheen kivaa tunnustaa tosiasioita heille, mut paskanjauhannalla ei pitkälle pötki. Mun on alettava oleen ilman kamaa ja kaikkee sekä koitettava meditoida huolella joka päivä montakertaa ja harrastaa voimajoogaa vähintään kerran viikossa esim. Legioona Teatterissa tai sitten muualla -ei pelkillä etunojapunnerruksilla, venytyksillä. leuanvedoilla ja muilla pärjää pitkälle jos haluu pysyy voimissaan ja niin ettei mun tarvi syödä mitään rauhottaviakaan (etten pimahda) ankkuroimaan mua lääkäreihin joitten luo pitää kerrankuussa käydä, ja näin ollen jokkut keikat menee vituix sen takia ja turneet joko jää tekemättä tai sit on niin paskana turneen loppuvaiheessa, et ei sekään hyvä oo. Tai sitten jää lääkäreissä käymättä ja ostaa kadulta ja muualta kaiken taritsemansa paskan joita onkin aika vaikee ja tyhmä lopettaa kuin seinään -ettei tuu mitää kramppeja tai muita kohtauksia...niis voi mennä vaikka henki.

Ja mun pitäs auttaa ihmisiä, vaikka oon itse autetavassa tilassa...emmä tykkää vaan valittaa siitä ja kelaan, et yleisö tykkää kun artisti kärsii....siitä tulee säälipointseja. Mut niinhän Edith Piafkin kuoli lavalle ja mulle se sopis, mut kun on luvannut kaikkee juttuja hoitaa ja mennä sinne siperiaankin ja mä
tykkään edelleen olla sitä mieltä, et pitää seistä sanojensa takana -oli sitten kipee tai ei. ne on kaikki tekosyitä ja mä en anna itselleni anteex näissä asioissa ja koitan muuttua paremakksi ihmiseksi, vaikka nyt ahdistaa ja on muuteskin ku rekan alle jäänyt -meen silti hiihtään, mutten hiihdä kauaa -kun on tuo ääni edelleenkin paskana ja ihan omaa tyhmyyttäni sekin -niinku vieroitusoireetkin.

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

8.1.2010 10:30

kiitos.hyvä idea ja sitä oonkin funttsinut ja paljon muuta uskopois:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus