< pelko >

  • ZOMQandBarbieQ

Elämme kuollaksemme ja siitä kannattaa iloita aina loppuun asti -niin kauan kuin sitä kestää -elämääkö vai kuolemaa = ihan sama:)
Muista hymyillä kun se tulee ja alkaa pelottaan sua -pelkää pelkäämistäsi ja ole vahvempi ja muista halveksia turhaa peljkäämistä -pelkoihin voi kaatua ja kuolla väärin ! Kuole oikein tai elä oikein !
Pelko on se virhe jota en uskalla tunnustaa ja katsoa sitä silmiin !
Naura kuolemalle ja naura elämälle. Tee jotain hyvää ja korjaa virhettäsi ja tasjuat,että voit muuttua ja parantua ihmisenä ja kasvaa.
Kun teet jotain, tee se kunnolla ja rakkaudella -anna kaikkesi, niin se työ palkitsee itsensä. Ei oo mitään pelättävää kun astut valoon ja katsot varjoja -niissä on vain kylmempää. Pelkurit haisevst ja koirakin vaistoaa sen -ei pidäantaa koiran komentaa itseään, vaan pitää ylpeänä rakastaa heikkouttaaan joka on niin mahtava voimavara, että ei olekkaan mitään hätää. Pelko muuttuu rohkeudeksi kääntämällä kaiki tavat , käsityksen ja metodit jne ylösalaisin -ihminen on syntyjäään skitso ja muutenkin piloille hemoteltu, mutta onneksi meillä on meidän traumamme joista ammentaa syvyyttä tähän elämän draaamaaan, komediaaan, tragediaan tai farssiin -kaikki on kiinni siitä kuinka ohjaat itseäsi.

written: -zen-budha-karma-jesus-complex and more lot of gods

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus