= pelko =

  • ZOMQandBarbieQ

On aika jännäää kujn jokkut pelkää ku ne on varastanut multa viis kesken kasvusta kukkaa. vähän kuin olisivat tappaneet mun lapsia. Emmä paha oo, mut joissakin asioissa mun on tehtävä voimatekoja ja oltava mies. Emmä jhaluu et mua joku pelkäis, mut mä voin olla tosi paskamainen ja mun kamut myös ja meitähämn on aika paljon -ne ei oo kaikki täällä naamakirjoissa tai muaaalla. ne on niitä ukkoja jokka hoitaa tän kaupungin asiat nyt mun kans -näin se vaan on. Mä en pelkää mitään ja siitä juteltiin eilen yhden misun kaa yöllä. Mä pelkään kyl joskus sitä, et mävedän öövwerix ja lyön nyrkillä pääähän esmes liian lujaa kun en harrasta usein väkivaltaas -nyrkkeilen ja matsaan leikilläni kamujen kaa. Nytkin joku piru parka pelkää tyhmyyttään ja mä nauran sille:D Mä oon onnellinen, mut ihan kusipää ku mä sekoon.

mä tykkkään järkyttyä ja järkyttää -täs tulee iso haloo vaikka mä olisin tekemättä mitään. Periaatteet kun ovat tiukassa meillä harmaissa aika kovat ja niks naks voi käydä tai pix poks. Mut voi olla et anna tämmösen anteeksi jos tekijä tuleee heti tunnustanaan, sillä tämå on voimassa vain parituntia. Ja mulla on muutakin juttuu, et ihan sama mitä sitten jollekin tapahtuu -mä en välitä.....EVVK ja pidn hauskaa vaikka mun sydän itkee vielä suden lailla.

Paalu on tehty ja sit naulataan taas yks vitun jeesus tai jeesuset vois sanoo. Mun kotiin ei tulla. Mun rauhaa on rikottu ja se on suuri rikos jo se, et täällä ollaan oltyu ilman mun lupaa -siitä tuee jo paljon ja sit toi muu. Mä tiedän kaiken ja tuun saamaan asiat hoidettua ja se on parasta kun sieltä pellolta mennään mun kamujen nimeämiä kasveja pölliin, niin aika moni mun "apulainen" on pian tosi vihaisi -se mua harmittaa, mul on kaikki ok aina ja oon aina valmis kaikkeen, mut multa ei varasteta.

Olen syvästi loukkaantunut soturi joka antaa enempi kuin ottaa ja saa silti kaiken.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus