= pietarin tulijaiset =

  • ZOMQandBarbieQ

KOIran kaa löydetiin puolenstaa hyvää tattii -tarvii myhemmin joskerkiää hakee lisää niitä kun ovat ihan kotikonnuilla. nyt sain revähtäneeltä tuntuneen selkäni niksautettua kun vedin kunnon venytykset ja lihakset ovat rentoina; valmiinna hätiin kun niiitä taas tarvitaan. Mun himan on mun pääässä ja oon jokapuolella kuin totonani -sillon on siistii eikä tarvi sktsaoilla et onx krpula vai jälkkärit. mä käyrtän päihteitä järkyttvän vähän ja oon tylsä ihminen. poltan ennen formulaa sauhut ku alonssoon on satsattu hilloo. alonso me mata:)

viipuristas tulee karjavaunu tänään tai pietarista ja mun on mahdollista saada svetlana tännne. se tuntee mun mutsin jostain ja ne musta ja yrittää saada mua menee naimisiin -mä en oikeen tiedä kunka pahan pettymyksen ja murheen saa kestää mun ja bänditouhujen takia ku se on vähän sinisilmäinen mun luistelija ja tottunut enämpi semmoseen juppi-touhuun. mehän olla kasa käveleviä mielisairaaloita koko bändi ja sen pitää pikku setlanan nielasta ja sit se onkin taas koukussa...niin tänään yöllä ne tulee ja tuo mulle lahjoja.
joo tää tyttö ei oo mikään bändäri eikä eees huora.
myy niitä luxuautoja ja on päässyt lähemmäs suomeee pietariin -varmaan ihan mun takia muutti sieltä siperiasta:D

HookJones

aida
aida

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus