= pilleri =

  • ZOMQandBarbieQ

perkele, ei sitä puhelinta löydy nyt mistään.
heräsin kyllä ku se soi ja sit löysin yhden rauhottavan jonka laitoin heti suuhuni ettei koira syö -koira! vittu sekin on viety ajelulle.
se on ilmeisesti sis koirani muska nokialla käymässä -siel on yx semmoen koirankauppa jossa se tykkäää shoppailla tai tarkemminki siellä se tutustuu uusiin uroksiin jne. sillä tarvis pikkuhiljaa alkaa teettään poikasia. Niitten hoitamiseeen taas tuleee helvetinmoinen sotku. joo, mut onnex mul misut on myös koira ihmisiä, niin homma voikin
hoiitua yllätävän hyvin. saadaan oikeen huippurotuisia poikasia joista sitten joudumme arvokkaasti luopumaan pennut maksaa massii monta tonnia.....tai eihä'n niitten arvoo rahalla ees voi mitata. muttei niitä silti mihinkään museoon myydä , ei.

nonni siinä mentiinkin sopivasti asioitten ulkopuolellle ja nyt mun pityäs löytää se luuri, niin maailma tulee taas pelastetux ku sankari pääse soittaa. mmmtsand byyllä hyrräää mun putkistryrkka. roudari soittelee -aika vaihti veikko joo.se kans o semmonen formulla ässä et ku se onnostuu, niin se kans innostuu -sillä on silti hevetin hyvä ajan tajua, mut emmä' sen ajoituksia menis kehuun liikaa.

tänään EI OLE ORKESTERIHARJOITUKSIA ENNEN 10 PEEÄÄMMÄÄ.
Täytyy mennä hoitaan eka potilas neljältä täs lukee. heti lekurin jälkeen. mul on aika blueskitaristille joka yrittää opetella lääkärix tässä elämässä. kai se on voinu pelastaa vaikka munkin hengen ja sille pitää ostaaa joku joululahja trai antaa.....ostoksilla ooon jo käynyt...ku ooon ollu etuajasssa -mikä onkin hevetin hyvä. muuten ei kerkiäis mitään. aika on rahaa ja jumalan sanat kalliit kuin neuvot. minä sanon taas heihei ja vituttaa taas ku ei kerkee se pitempää...tään on tällee aka törkeetä ku mä vaan tuun -olis kiva olla silleeen, et ei tarvis keklata aikaa vaan olla oikeen rauhassa ja säätäää. sitä me tarvitsemme.moi taas.

Z.HOOVER.RAVES.NET
Z.HOOVER.RAVES.NET
Z.HOOVER:RAVES.NET STUDIO
Z.HOOVER:RAVES.NET STUDIO

naapureitten tönö vaatii hieman korjailua, munkin kaikki kamat tosta. mun kaikki vitun rakennuksesta vietiin kaatopaikalle vaika ne oli tarkoitus tuoda ihan tänne. sillon mua kyl hieman vittutoi ja otti päähän.

mut enhän mä voi äitille olla vihainen tuollaisesta pikku mokasta -vai voinko.onnha sit jo ku se taspahtu niin vime syksynä, et se on menneisyyttä jo ja unohdettu. nooni nyt alkaa taas oleenpian kiire, mut ei se mitää. mennäänhieman rauhallisemmin ja hitaammin ,niin hyvä tulee.

hei mul on uus takki. se ei oo se siis tää vihreee, se on semoenmusta tai musta valkoinen nahkarotsi jonka ostin T-muusiikkia odotyellaessani aukeevan.

3 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

19.11.2009 10:56

eilen varmaan joku huumepoliisi sai musta helvetin hyviä kuvia kun poltin sätkää ku venasin yhtä kaveriii . täytyy kirtää hieman aikaa, ettei ne ttas häiriköin mun linjoja tuo mulle jotain poliisikoulun hoitoon taas pantavax. mul on ihan tarpeex hoitooo muuteski. ja koian pysyä ihan omallA REVIIRILLÄ SUURIMMAN OSAN AJASTA.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

19.11.2009 11:32

filtähdelle rollareita ni se rentoutuu:)
http://www.youtube.com/watch?v=faEEro38pEA

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus