= pispalassa =

  • ZOMQandBarbieQ

Karvan kaa treenattiin bassooo, lauluja, nokkahuiluu, huliharppuu, koskettimia sun muita ja päädyttiin runollisempaan (kelaan et eka runokeikkoja tms) joka vois olla seuraava keikkammme. kaikki kyselee, et koska voi nähdä keikalla.
Täytyy työllistää meitin ryhmää tai organisaatiota ja alkaa heittää jotain uudempaaa ja toivottavsti täydellsempää -laatu ratkaiseen silti ja se uusiutumis nopeus ja vastaanottto tietty -oon pari kertaa pettänyt yleisön ja ei se tuu dsiiihen jääämään. mua ei pätkääkään kiinnosta sesittää jotain runkkurokkia täysin narkkarinsekaisena -ihmisillä on sellainen mielikuva musta. oon muutanut itseeeni hymyilevämmäksi saadakseni myytyä paremmin.

Mul tää uus vimma rockkiin" -en tykkää kategoriosita...ihminen itse rakentaa oman linnansa ja mielensä vankilan jonka puoitteissa sinnittelee, uskon. Todellinen taide omaa monia käyttötarkoitksia -vähimmäismäärä asialla tai esineellä on mulla ollut 3. se on semmonen pyhääkulminaisuutta symboloiva juttu joka uskottaa enempiinkin.

mua kiinnosta kirjoittaa runoja tai muutakaan kirja -vielä........sillä voi olla ety se on jo kirjoitettukkin.....kun kaikkia palasia tarkastelee ja saa siitä valmiin. mut yhtä hyvin se joku uuusi juttu voi olla yks vitun ogo jolla saat rahaa eikä se ookkaaan se musiikkki tai esitys, vaan brändi tai joku muu jota satuttaan juuri nyt arvottamaaan enmään kuin muuta,
sikasi ajoitus shoubisnexessä on tärkeetä. joten it´s coming soon.

"sanotuks en saa kun alkaa haluttaa kaikkee turhaa teen. En tiedä minnne meen..."
jotenkin näin sen sisäisen palon ja turhautumisen vois purkaa. somalainen inhorealismi teatteri ja kaiken rumentaminen barbeisa liikaaa liiikaaa nauttivaa parjaavaa elämäntapaa ei esmes vitolainen tai venäläinen tajuuu ja sekin pitäää ottaa huomioon ja se, et kaikki voi silti romahtaa jos usko pettää ja/tai valehtelee itselleeen ja tekee asioita vääristä syistä.

eli pikkuhiljaa alammme. ainawalmiina ollaaan oltu jo aikoja...jup, karvakin allekirjoittaa tämän.

Nyt meitin orkesterin nuorin kitaristilupaus pitää saada huomiseen sessiioon ja katsoo onx siinä vääntöö. kaikkihan matkia osaa.

emmä muistaaxeni sekasin täs oo, mut valota ja satunnainen riehakkuuteniteki musta.

uus naiseni soitti ja haluis shoppaileen huomenna.
mä tietty viern sen bilteemaan....eivais emmä aina kusipää osaa ees olla.

ruoste ja kuparinvärisyyden lisäx. mun uusin viasio on myös punakeltainen. mulla on joitakin tuolla ulkona jo maalttu rekvisiittana ja rakennelmissa.

nonni. hommmiiin taaas ja yhden pienet nokat...vittu ränniin si et ajatksemme kirkastuvat yhtenevät. siistiä kun palset loksahtaa paikoilleen ja vaihteex kaikki toimiikin.karan veroista ukkooo on mahdotonta köytää -hyvä niin.

mul on sähköposti tukossa vieläkin. tarvii taas vaihtaa kone. nää hajoo puolessa vuodessa pro-käytössä:)

8 kommenttia

BarbieQueen

29.9.2009 01:29

meil on se maalushomma muuten vielä himan kesken

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus