= PRO JEESUS =

  • ZOMQandBarbieQ

pimu lähti joitakin turkulaisa tapaaamaan
ja mä....mä oon ihmeissäni vaihteex ja huolella: Mä oon
kai ollut sokeee, miksen mä tota pimua siis pimuani oon ennen tajunnut. Nyt on parempi ettei läträää rahojen kanssa ja sekoile mitään järkeväää .oon ku uuudestisntynyt tai maaan päälle laskeutunut PRO JEESUS jolla on ihan oikea tyttöystävä -naisiltahan ei näissä asioissa mitään juuri kande kysellä. ne tykkää axönistä. joo, enhän mä pannu eees sitä, vaan nostin sen jalustalle ha aloin häveliksi herrasmieheksi
-villellle aina vittuilenkin, et se palvoo liikaaa naisia, et niitä kandee panna . siitä ne loppujen lopux ihmekyl tykkää..

Joo, huomemmna pitäs mennä keikallle, mut en tiedä .pitäs koittaa pitää matalampaaa profiilia -tiedän että joku mut tunteva tätä lukiessaan hymyilee tässä kohden sanallle "MATALAPROFIILI"..voin antaa walmetsin soittaa keskenään ja spiikkkaankin ne lavalle vaan tai jotain AKUSTISELLA IHAN VÄHÄN...saa nändä maltanko nytkään olla hiljaa .vitun vaikeeta useimmiten muttei mahdotonta jos saan vaan jääräpääähäni taottua sen sillleeen et se menis vaikka periaatteitten joittenkin piikkkiin. täää vaatii luovuutta ....siis rakkausasiat nimenomaan.

Älysin mä sen pelimiehenä sentään kutsua legioona teatterin pikkujouluhin 12päivä -mmm se ei oo kyl toi aika vielä kirkossa kuulutettu.
viime pikkujouluissa en ollut legioonassa päin vaan jossain päinb kelllarissa musisoimassa maratoonia -kyl tänääänkin on tullut juostuu koiran kaa jokuen kilsa....tennareilla se on siistii ja nopeeta, mut ku laittaaa jalkaaan maiharit-ne joissaei oo korossa rauraa...niillä on siisti luistella tuolllla lumessa jota ooonkin jo odotellut. mul on minarit vartoomassa ja normisukset, et koska.
niin tää tytteli on 21-wee ja neitsyt -semmoen hevostyttö / cheerleader.
Nää tämmöset pikkutyttelit mua isoo miestä pelottaa -ne voi saada musta otteen joka pitääkin niin, et tajuut olvasi isukki taas kerran ja tulen häveliksi kotitontuksi tai ihan mitä vaan. eihän rakkaus tapa, mut siihen kuolee.

TÄYTYY VARMUUDEN VUOKSI SOITTAA LAKIMIEHELLE TAAS, ETTEI TUU MITÄÄÄN MOKAA.¤

tein muuten biisinkin "my own rider"in ku ei huvittanut runkaaankaan vessaan mennä tms. onnex mul on tääällä coolimmaksi muokkaaavaa subutexia - ota ihan piene murun. ainoo miinus siinä pimussa on just tuo subutex. muuten homma olisikin liian epäilyttävän täydellinen.

Emmä muuten kyl ehkä sittenkää jodlaa kirveesti huomenn .eihän mun henkivartija tiedä koko keikasta mitään ja mä oon kuin puulla päähän lyöty ja muutenkin notkussa kuosissa. Mut huomenna saunan jälkeen ku vetää vauhtia ja jedaaa kavereita mixausessa jne. voi huomaamattaan vetää keikan ja kaikki on mahdollista niin hyvässä kuin pahassakin.

M A U Z I               RÄPPÄRI
M A U Z I RÄPPÄRI

'vittu, mulle oli asetettu joku esto city.fiin puolelta et en saa lisätä lisää uusia kuvia....oon muka tikkonut jotain säädöstä.....oletuskuva ei saa olla esmes mun tyttöystävästä tms. ihan hanurista......mä taiden lopettaa tän ween blogin kirjoittamisen tähän -ihan sama...mul on ween hyviä kuvia jokka kelpaa kyl muualle. eikä niitä sit tartte täst edes välttämättä ees nähdä kun en näytä tai sit senkin teen maksulliseksi.

more zombie. barbie is not home
more zombie. barbie is not home

8 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

7.11.2009 01:32

Lisää kuva
Kuvagalleriassa tilaa 500 omalle kuvallesi!

Et voi lisätä kuvia. Sinulla on käytönesto City.fi:n kuvapalveluihin.

Lisätietoja
Sinulle on asetettu käytönesto kaikkiin City.fi:n kuvapalveluihin, koska olet aiemmin lisännyt yhden tai useamman sääntöjen vastaisen kuvan. Ylläpito on poistanut nämä kuvat.

Käytöneston syy: Oletuskuva ei ollut omakuva
Kuva(t) oli palvelussa: Peilikuva
Esto on asetettu: 4.11.2009 11:40
Esto on voimassa vähintään viikon ajan sen asettamisesta, jonka jälkeen voit pyytää ylläpidolta sen poistamista. Sitä ennen kannattaa kerrata säännöt, jotta tiedät varmasti jatkossa, millaisia kuvia palveluun voi...plaaplaaap....viikon tai kahden päästä kuulemma SAA taas:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

7.11.2009 02:37

naaananaaa!:D mul on ihailija. tää tuli piakviestissä:)
Olet suorastaan jumalainen nainen. Halusin kirjoittaa sinulle illanvietto ehdotuksestani, jota sinun on vaikea vastustaa kanssani :) Mikä olisi sähköpostiosoite ?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

7.11.2009 11:44

http://www.youtube.com/watch?v=Th9p2FbBekM

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

7.11.2009 11:45

http://www.youtube.com/watch?v=4Bp-ihtgzdE

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

9.11.2009 00:16

t I N mACHINE /HEAVEN´S HERE
http://www.youtube.com/watch?v=TvNot9hvuRw

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus