= RAHANTEKOKONE =

  • ZOMQandBarbieQ

kumpi on vahvempi douppi pala vai kaaakao ??? !!! ÄLKÄÄ NAURAKO, ASIA ON JURI PÄIN VVASTOIN KUIN LUULET TIETÄVÄSI. -joo, ei tähän voi olla oikeeena vastauksena kuin et kummakkin on yhtäpaljon vääerässä ja yhtäpaljon oikeeesa. mun kuulemma pitää nukkua ku mul menee yhtenään silmät kii ja torkahtelen sinne sun tänne, mut mä oonkin kamujen luona ja sil ei oo merkitystä. rakkauttani kaikkea kohtaaan ei oo sanoin kuvaltavisssa...mmmm0zzzzz...mmm=kyllä...mmmmm0 on hyväää -söin tänään managerilla koiranruokaa -vähän ku meeetviustiahan se olis jos se olis käheskään yhtäs suolasta.LUULEMINEN ON TYHMÄÄ JA KAIKEN LISÄKSI TAPPAVA TAUTI. tieo SE ON VOIMAA JA RAKKKAUTTA JA KAIKKEE MITÄ VOI KUVITELLA.

MÄ AJATTELIN KIRJOITTAA TÄHÄN JOTAIN JUTTUA NAISESTA, MUT ENHÄNM MÄ OIKEESTAAN VOIKKAAAN -MÄ TYKKÄISIN OLLA ENEMPIKIN TOSSUN ALLA SILLEEEN VÄHÄN AIKAA, MUT ONX SEMMOSTA NAISTA EES OLEMASSA JA PITÄÄHÄN SEN OLLA KAUNIS -NIITÄ ON KYL JOPA LIIAKSI ASTI JOKA ON AINOO SOPIVA MÄÄRÄ KU HALUTAAAN KAIKKI.

Kissaaa ei oo näkynyt kolmeen viikkoon. Se dimitri on 20-vuotias kolli ja se meni varmaan metsäään koetteleen sen oranssisilmäisen puumaan kanssa joka on yx afrikkalainen nainen tai woodooo-noita ja polttaaa crackkia ja on hirvee puhuun paskaa. yritti se muakin tappaaa, mut se ilmestyy kissalle jonakin eläimenä joko haukkana tai sutena ja sen kuoleman tanssi mun jumalkissa Dimitri kuolee näyttävästi ja pitkään
-jo s se tulee huomenna m ettästä tänne, niin mä koputan puuta ja ongin sille fisuja. nyt otan kitaran sillä uusi naapurusto on kaikki jotain 20-weetä ja ne haluaa kuulla stydimpää ku telkkurissa...joo se muija sano kattovansa telkkuria pöäivittäin kolmetuntia ä-mäolin et mä kerran katsoin hehkulamppua puolitoistatuntia ja se oli ihan ok, mut 3 tuntia on jo liikaaa. Kohtuus kuullostaa kulmemma mun sanoman epäuskottavalta -mä ymmärrän se helvetin hyvin:Dm vedän snagut:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus