= rappio =

  • ZOMQandBarbieQ

Rappiomme 1900-luvulla alkoi siitä kun naiset aLKOIVAT pukeutua kuin miehet -housut jalassa ! Samaa palkkaa ! Nykyäänhän ei enää ole muodikaSTA EDES PANNA JA IHMISET EIVÄT KUOLE GLOBALISAATIOON SITTENKÄÄN , VAAN ANKKUROIUTUVAT NETTEIHIN SIMULOIDUILLE SEKSISIVUILLE tms.. JA UNOHTAVAT
OIKEAN TAVAN TEHDÄ LAPSIA ! huhuhuhuh ! onnex jokkut pystyy auttaaan tässä ja eivätkä analysoi kaikkea turhuutta ja uutta aina parempana jne.

En minä huudA, TE VAAN LUULETTE NIIN. TELLE ON JOKU VÄÄRIN <OPETTANUT: " ankkuroitumaan tietoon jolla ette mitään tee ja se ei teitä tositilanteissa pätkääkään auta.

Onneksi olen tänään taas vanhempi ja hieman kokeneempi ja toinen jalka haudasa enemmän -en pelkää tulevaa kuolemaani (kuinka pitkä on kuolema 3 minuuttia vai ikuisuus...entäs jos seisautan ajan.tulenko takaisin -en kerro...tuskin viittin -ellen jää luokalleni laiskuttani vai löydänkä sen madonreiän ja pääsen siihen hehkuvanpunaiseen kohtuun) ONNeksi me kaikki kuolemme
tai muuten tylsistyttäisimme toisemme -meidän kloonit ovat jo jakautuneet ja te olette jo niitetty ja piirrätte ja merkaaatte itseännne todistaaksenne olemassaolonne -kenelle? miksi? HALOO ! ONKO VALOO ! miksi haluatte olla muodikkaita ja smalaisia kuin muut -miksette ole itsejänne? pelkäättekö vikojanne...eikö ne juuri ole se voimavara kun on joku pähkinä purtavaksi ettei kuole nälkään.Ettekö tye hyvät ihmiset ja muut ymmärrä. Katsokaaa itseänne, älkää kuvaanne -sisäinen tutkiskelu saisi olla trendikkäämpää, mut minkäs teet. jokkut ei opi koskaan -madot, pummit ja torakat tallataan.

oma napani kun on rentona en tajua mitään vaan tiedostan kaiken oleellisen.minä ja sinä voimme tehdä mitä haluamme. me olemme sma ja samanatekeviä.

Irrottaudu ja luovu kaikesta ja sat täyttyneen toiveen jos olet ihan varmasti irottautunut kaikesta ankkuroivasta joka estää lentämisesi.
Älkää pelätkö tietää totuutta itsestänne , sillä se on teitit vapuattava.

Onnekasta kuolemaa kaikille !

3 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

18.4.2010 21:33

sain tänään latna ketjun ranteeseeni, mutta en käytä sitä enää....tympiinyin siihen ja se hankaa ikävästi kun teen jotain hommaa.
times up ! elikkäs netti kiinni homo ,sanon itselleni ja olen vihainen....taas merkkailin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

18.4.2010 21:49

latna means platin. i`m proud our friendship:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus