= ROBOTTIMODET ON PERSEESTÄ =

  • ZOMQandBarbieQ

vvituttaa ku joutuu tähän paskablogiin tai näille sivustoille jotain kirjoittaa, mut kai se on toi sisäinen tarve purkaa paskaa sinne minne se kuuluuki. vittu ku robotIlta saa pyydellä anteex ja luulee, et se on joku oikee moderaattori ja ei saa laittaa kuviaan, niin eihän tänne todellakaan mitään järjellistä onnex enää tarvi kirjottaaa -kirjoitan kirjaa muuteski....ja näitten paskasivujen kannessa ei näy meitsin pärstää niinku esmes aamulehden blogissa -ne arvostaa kirjoittajiaaN eikä vaaan kuppaaa ilmaista viihdettä bloggaajien kustannuksella.

syy on aina TEissä ja Te saa haistaa pitän paskan, et mun mieli kohenee.

mul on nykyään hyvää jutuu, mut kirjoitan sen paprulle. tai facebookiin mä skrivaan jotain siistii joskus vaikka sekin on aika tylsö pidemmän päällle. mut mun parhaita kuvia ei saa täällä julkaista -se on ihan perseestä. niin tekstissä mä sit skarppaan ja teen siitä vielä paskempaa. kiva kun on kivaaa:D

voin mä sen verran raottaA ET VEDIN MÄ SE MELKI KOKONAAN JA ON AIKA SIISTII JA RAAAMATTUAKIN ON TUTKITTU JA "G"URUKIN SAA LISÄÄ OPETUSLAPSIA.

SORI OOO OOOOUU KU TULI PIKKU GEE, MUT NIITÄ SATTUU AINA VÄILILLÄ. TARVIS HUOMENNA MENNÄ TAAS SINNE LEPAKKOLUOLAAN JOS VIITTIS

LAITETAAN JOKU OIKEEN PASKA JA VANHA KUVA KU EI VOI MUUTA EIKÄ HUVITA TULLA VÄÄRÄLLÄ NIKILLÄ TAI HAJOTTAA SYSTEEMI MUUTENKAA -KU EI TARVI

ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.

LUULEE, ET KUKAAN EI TAJUU ET TÄÄKIN O VAAN YX HIEKKALAATIKKO MUIDEN JOUKOSSA. ONNE ROBOTIT TYHMIÄ. NE PITÄS KEINOSIEMENTÄÄ PERSEESEEN:D

TÄÄLLÄ TORILA MÄ VOIN INNOSTUA PITÄÄ PALOPUHEITA TMS. JA TÄÄL ON IHAN YES-RYHMÄÄÖ KESKIMÄÄRIN ENEMPI KU JOSSAIN MUAALLA:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus