= RUOKAA =

  • ZOMQandBarbieQ

Olio tuli käymään ja kelasimme, et ku sovitut jutut ei mee ihan putkeen ku huomenna, niin päätimme hemmotella ittemme piloille -tai mä vielä enempi, sillä oliohan näyttelee maailman laiskinta ihmistä -no kaikillahan joku rooli on oltava.

Herättyäni kaurapuuron jälkeen olin juuri päässyt nettiin enkä ollut voimistellut yhtään ku Olio oli jo vai vihkaa hiippaillut taaakseni. kirjoittelemaan omia muistiinpanojaan kun sääädin netissä -aapelissa. Sit ajateltiin juoda ku sauhuja ei kuulunut niin silliä ja kalajaa...mmmm nam sekä vähän limppua toiset nam. vedimme kahvit ja kaks halkoo hakakttua toesin ettei roomakaan päivässä viitti polttaa ja mua alko huikoon ja ollille hyvä kotiruoka maistuu aina. Kaaalilaatikko semmoen joka mahtuu uuniin meni aika nopeesti ja Ollli luovutti kahvien jälkeen kun sen pitää päästä oieiktten virtausten mukana ja se tykkää et paras voitto on hyvä tasapeli.

mielinmäärin kylmää kaakaota (normii), kahvia en juo ku kylmänä kun se unohtuu aina ja mukeja saattaaa olla vähän jokapaikassa enmpi ku yksi. kakku tuli juuri syötyä ja kelasin, et vois tehdä jotain hedelmäisempää ennen kuin aloitan kalaruokien valmistuksen tai aloitamme oikeastaan on parempi -jokkut ei vaan tykkää et mä mainitsen ne netissä ja sitä pittää kunnioittaa -ainakin mun tapauksessa.

niin tänään kerkee syömään paljon veikkaisin, mut tuskin mä juurikaan lihon ku mun pää on iisakinkirkko.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus