= sadetmettäläiset =

  • ZOMQandBarbieQ

Ääni on ihan paskana edelleen ja ei saa laulaa tai puhua ylimääräisä
-tai multa lähtee ääni kokonaan. täytyy kurluttaa kurkkua Ensim-suolavedellä ettei tulehdu -etenkää kipeät kielilihakset.

eemu toi matkaltaan tänne koiralle jonku pienen kepin jonka koira pureskeli tulitikuiksi parissa sekunnissa -eemu ei ymmärrä yhtään miten me koiran kanssa kelataan "oikeudesta ja kohtuudersta". me syödään kaikki jos tulee tiukka paikka. Suurudenhulluus on järkevämpää kuin pikku normi sekopäisyys JA ASIOITTEN TOISIN PÄIN KÄÄNTELY ei pelkästään johda juuri mihinkään....toista se on kun hulluus vALTAA KAIKEN YMPÄRILLÄKIN OLEVAN JA OTTAAA KAIKEN TILAN -SE ON KAI JONKUN SORTIN DIKTATUURIA JOTA ILMAN MITÄÄN TODELLA MERKITTÄVÄN KONKREETTISTA EI SAA AIKAAN.

suuruudenhulluuteen tarvitaan kapasiteettia ja uusia metodeja. siinä pitää ymmärtää arvostaa vanhempia ihmisiä ja heidän syvää kokemusta ja tietoa. saatanan koira ! sen toi nyt tänne avaruuskeskukseen tuolta pihalta kepin....parimetrinen koivunranka -ei ihan tukki. Vien ton ulos tai tää huone on muuten täynnä ton helvaran sirkkelipäästä lähtevää koivunpurua. Koira harrastaa sellulooosateollisuutta aika usein ja voi olla , että joku päivä metsäteollisuus tajuaa kuinka tietyn tapaiset seefferit osaavt handlata metsäteollisuutta paremmin kuin kukaan muu harrrastelija mettäläinen.

http://groups.msn.com/zomniegallery

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

2 kommenttia

BarbieQueen

8.10.2008 15:13

täMä sopii pulu- AKVAARIOTYTÖN KÄMPPÄÄN TÄMÄ MUSA TAI PAREMMIN NOI FISUT JA MUU VISIO
http://www.youtube.com/watch?v=SFbDhbl3QPY

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus