= sairaan sikana =

  • ZOMQandBarbieQ

Tunnelma tiivistyy ...käyn sammuttamassa ton tuulettimen ja valotolpat.
nonni. eilen piti olla fanien keikkaa kattomaassa.....olin mä siel tunnin enen ku pimu lähti eka ja sit perään. vittu oonx mä kertonut tän jo?!äääh.
NO ihan sama. oon edelleeen maanisesti säätelelvä ukko jolla on muutama työ samaan aikaan vireillä ja välilä se soittaa kitaraa ja lurittaa jonkun laulun. Teen korua naiselleni -taajukohan se et mua ei pääse pakoon. Nooh, on sil ihan rotupaperit ja vanharaha haisee ja pyörittää maailmaa. eli mul ei oo järkevämpiäkään juttuja ollut kun ajatella sitä vittu kokoajan. täs voi mennä mun bisnekset vituiks jos mä en skarppaa. osaiskohan se näytellä mun sihteeriä kun näyttelen olevani mikä milloinkin. onnex keikoilla tulee hekiesti tyhjäx, mut tietää et sitä haluu lisäää. eimitään on vitun paljon.

Tässä korussa oli jotain hopeeeta jasen päällä kuparia ja sit vielä silauksena kultaa . mä hion vesihiontapaprulla tätä sormusta silleeen et kupari jää ...jonka jo lakkasin, puristin kiven takaisin. jouduin käyttään tipan pikaria:P Maaalasin pöydän cessassa joka on valkoisempi kuin koskaan, mut silti sen joutuu peseen.tarvis varmaan jonkun kaakeloida, mua alkaaa vituttaa nää remonttijutut, mut mimnkäs teeet ku oot köyhä ku jeesus.

kaikki rahat melki mitä mul on lämärissä menee yhteen päätevahvistinsarjaan ja 2x1000 watin PA zydeemiin ja sit nekin pitää ylivakuuttaaaa ku ne hajoo aika nopeesti yleensä talvisin tms.

En oo enne kelannu juurikaan, et mitä muut musta ajatteleee silleen ku nyt. Vittu mä mistään sen muijjan suhteen voi varma olla. Mut emmäsitä ampuakkaaan voi. kai mun on mentävä järkiavioliittoon joka on ainakin mun puolellta jopa onnellinen -voi olla et teen taas moka, mut ihan sama.

mulle ei sanota ei, on mulle josksus sanottu ja kolmas osa niistä on johtanut vakamavampaan konfliktiin tms. loput ooon saanut kuitattua. On mul huumorin
tajuu, joo niin vitusti, mut se on lyhyhyt muistista. Meen kipppaaan sen pöydän tuolla vesassa ja ihmetteln kun en saa muijaa kiinni koksa se nukkkuu ja sillä ei oo mesee, eikä ees puheaikaa...mä joudun soittaaan sille, mut aina se tulee -sitä mä ihmettelen kuinka pienen asian perässä joku voikaaan tulla. tieety asia on mulle helvetin suuri ja on vaikee nukkua ja . muut naiset tuottavat tuskaa. emmä oo pitkään aikaan ollut kenenkään kans tosissani. pitäsköhän mun nyt sit joteski vakiintua. sen mä tiedän sanomattakin, etten rauhoitu -päin vastoin.

muska
muska

6 kommenttia

BarbieQueen

9.11.2009 03:36

zombi, sä oot rakastunut, onnittelut noilta multakin, ne o hulissaan niinku mäkin ku sul on kaikkee koajan ja vedät aika paljon. muista periattees nyt. Sä oot kolmeviikkoa ainakin mun laskujeni mukaan ollut ihan pireissä. sun pitäs syödä jne. se on vahvaa se ja oot tommonen ikiliikkuja, et säkään mikään teräsmies oo

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

9.11.2009 03:40

http://www.youtube.com/watch?v=p5NI6D7UYB8

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

9.11.2009 03:55

älä maoínosta ja kiitti huolenpidosta. oikeestaan mä oon myös pariviikkoo vetänyt palaakin siinä ohesssa kun betruskalle hoidan sitä -joo, se on pikku ongelma ...tai ei se oo ees pieni.se on aika iso juttu. Just vedin snagut palaa..ihan millin, mut ku oon jo tänään päivälläkin vetänyt, niin täytyy tunustaaa, et homma on luisumassa hanskasta ja sit kaatuu kaikki kyl mä sen tajuun ja en anna niin tapahtua, sillä mä vihaan et olisin ihan köyhänä vaihteex kun on saanu sitä hieman tehtyä....mul menee päivässä silti alle satanen kamaan´j saaan sitä ilmattreex tai isommat tukkuhintaan ja vaihtarinahan kaikkitoimiii, et pitäs olla hyvin plussalla ja mun saldo nousee jyrkästi kokoajan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

9.11.2009 04:12

mä en tarkoittanut sun paskatalousjutujas. kyllä sullla varmaan rahaa riittää ja lisää tulee, mut sun henki ja terveys....ei kukaaan sun rahoista huilissaaan ookkaaan -siis kavereista. koska oot muuten syönyt viimex>?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

9.11.2009 04:29

amulla söin puuroo ja kahvia ja sit oon juonut kaakota ja..mmmmitäs kello...mmm aika se vaan kuluu. se muijja ja minä ainakin tarvitaan aikaa ja tilaaa -emmä tiedä kuinka hämmentynyt se pimuni on, mut kai se tarpeex -sitäkin oon myrkyttänyt vauhdilla jota se ei kai vetäs ehkä ellen mä ja mä taas en vetäs palaa ellei se:) mä joo syön liian vähän.pitäs kuunnella itseään taas enempi. meen syömään heti.

OOTTE LIIKUTTAVAN IHANIA, KIITOS. MEEN SYÖMÄÄN HETI JOTAIN

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus