= säkenöi =

  • ZOMQandBarbieQ

Nyt on semmoenn tilANNE ET JONKUN PITÄÄ ANTAA MULLE LAHJAKS LUURI JOL JOSSA SAIS TIETTY OLLA KUVANMUOKKAUS -VAHAT TULII KAAREN PÄÄHÄN PRO-KÄYTÖSSÄ. Kaikki silti soittelee ja koittaa netin kautttaa kalastella missä meen ja quo vadis. Oon ollut koiran kaa pihalla ku sillä on synttärit ja mul tiikerinvuosi -mikäs tässä. Nii kaikkein viimettex mä luurin otan mukaan luovana ihmisenä joka koittaa elä intuitiivisemmin ku aiemmmmilla kerroillla. Jumalia ei enää laiskota ja laulan kuin polly-papukaijja -ei kai sitä luonnolleen mitään voi, mut emmä tykkää ku semmosten kaa jokka ei jauha paskaaa soittamnisesta, vaan soittaa tai siis laulaa tietty myös. No pimut valtaa tässäkin alaa ja oon ajatellut jotain tansittavaa duoa runokeikkkojen ohella. Mut möä oon joutunut nettipimuilta aapelin niliksestä etupäässsä kyytii ku mun autoon tuli joku ylimaallisempi vika ja uudemmat renkaat se vaati tai siis vanteet -noil sähköautoilla on se hyvä puoli et sen sähkön voi irrottaa sieltä silleen joissakin oikeissa autoissa siis et pystyy bajamaaan manuaalina ilman luiston estoo -aika kiimasta touhua sanon ma. ni, ne jokkut ei millään meinaa tulla tuomaan mulle lisää jotain lahjuksia, joten joudun käyttämään niitä kuskina ja maksamaan palkan -ei sen jälkeen ei ees paneta vaik sasi -ihan sama. mä oon ehkä ihastunut edelleen, mut kooitan toistaiseksi välttämästä psykoosia ja puhumakla heti kaikki vikani -vähemmöästäkin tytöt tai naist järkyttyvät.

Rakkautta ensisilmäyksellä en vielä tänä keväänä oo kokenut ku se iraidan jälkeen.se kyl hajotti mun sydäntä pikkasen et se oli vaikee koota mut mä valehtelin sille ja ihan liikaa.kyllähän herrasmiehenä ja tässä pintamaailmassa mun jo pitäs osata valehdella sujuvasti monilla kielillä naisille ja muutenkin huomioida niitten asemaaa tarkemmin -etten olis sitten liian tyly.VOIMA OLKOON KANSSANNE!!!!!!!!!

teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D
teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D
zombbari onkin tautinen huara
zombbari onkin tautinen huara

olisko tää legionasta -näytän aika lipevältä naistenmieheltä -läpinäkyvää oikee jugend-,mustalainen. hey jude !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus