= shamaanin rituaalitanssi =

  • ZOMQandBarbieQ

ei siel kyl järvessä tääl amazoniassa kauaa ui kerrallaan ja on kiva välillä ennen saunaa katsella maisemia ja naisia tietty jokka käyvät pulauttelemassa...mmmnaapurintyttö taas...pakko mennä järveen et oon ihmisiks.

n ii joo toi oli eilen

mietin et miks ihmisillä on hirvee tarve merkata itteensä kartalle ku siel kumminkin jo ovat eikä sieltä pääse pois ees kuolemalla ku on vaan hyvä kartasto. Tänään oon keräillyt pihalta roskia ja ottanu aurinkoo koiran kaa ja koittanut olla runkkaamatta -ainiin näin ei pidä sanoo ku on merkattu täällä maapalollalassa ADHD-ksi joka on ihan helvetin hyvä ominaisuus jolla voi nostaA KISSOJA PÖYDÄLLE SUN MUUTA KIVAA JA MUKAVAA -TÄSSÄ JA NYT -HETKESSÄ OLEMINEN.
= onni aN D WERE ONE, ONE ARE WE -NIIN KU ORAGASIMIATOMEIKSI RÄJÄHTÄMINEN ELI YKSEYS TUNTUU KU ON KAIKKI JA OLEMME PAKAHTUA SIIHEN...mmm ihan sama taidan korjailla Les Paul-kitaraa kun sain siihen uusia tai vanhohja osia..tosin jousipyssyllä joita oon väsännyt pystyy soitteleen basompia juttuja ja etupäässä en tarvi mitään soitinta kun lauleskelen..mmmHatanpään sairaaalassa oli kiva käydä moikkaan kaveria eilen -hyvä ettei pahemmin käynyt ja tais varmaan joitakin muitakin käydä....saatanmoista draamaa VETI MULLE PERKELE, ET SAIN ITKEEE KUNNOLLA JA SIITÄ KIITOS NYT SIELU HENGITTÄÄ PAREMMIN KUN ON SAANUT TUNTEILLA < 3
Satoikin hyvin ja olikin hyvä mennä uimaan -perkele menin itkettään taivasta

Joo paskan jauhanta on perseestä ja ihmisten kans tulee parhaiten toimeeen antamalla niille tilaa eikä mmm...kar´nevalisoimalla asioita aina viihteeksi, vaaan et tehdään mitä eka tuleemieleen ja näin ollaaankin 5-ween aivoilla varustettuna ja mielikuvitus toimii huomattavasti paremmin sekä selvänäkö sun muu taikuus. hulullla onhalvat huvit jas idiootilla ilmaiset, pitää edelleen paikkansa...meeen katsoon tänne maalle on tullut taas uus luomu kahvila joka on viikonloppuiisin vain auki - niin jollain on kauhee kiire viikolla tehdä jotain mistä ne ei tykkäää ja jonkun mielstä ne on rikkaita.huhuhuh -ne on vitun zombeja:D pitää olla tietäää kuka on ja ellei tiedä niin se kannatas funtsia. ihan sama ihminen on paradoksi itse ja täydellinen ja kaikki esittää mitä roolia haluaa ja thats it -ihmisiä ei voi muuttaaa ellei ne itse sitä halua....kaikki löytyy itsestä:)

laitan ikkunan vaihteeksi kiinni ja suitsukkeita palamaan ja alan meditoimaan tai tanssiin meditatiivisesti ....ei sade tanssia ei ...tällä kertaa ei itketä silleeen vaikka kyl tuol vieläö sais sataa mut mielummin vasta yöllä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus