= siistii =

  • ZOMQandBarbieQ

Näköjään tuo antibioootti on sen verran tehokasta et se syö tosiaan ne pöpöt ja haava paranee vauhdilla, et pääsee kirmaileen.
Olishan otossa ollut houkutusta vetää vaikka mitä roinaa kun puhelin soi, mut mä haluan olla joskus kipeekin ja tietää miltä tuntuu olla kuumeesssa ja hikoilla ne paskat heti pois enkä himmata niitä millään tekosyyllä "ku sä oot nyt kipee, niin voithan sä vähän ottaaa palaaa, metadoonii, pirii jne.
sauhut riitti ihan hyvin tai riittää. ihmiset ei osasa enää olla kohtuullisia.
mua sanotaan koukku joneksi, joten tää voi joittenkin mielestä kuulllostaa huvittavaltakin -pitää olla itselleen rehellinen.

mul oli kesällä mopo ihan tarpeeksi karkuteilllä, mut mua huvittaa pysyä kasassa ja soittaa bändin kanssa -emmä voi jaagailla sillon mitään roinaa. jokkut ei usko, et mä viihdyn selvinkinpäin ihan hyvin enkä tykkää juoda ees huikkaaa niitten bisseisstä vaikka niitä siedänkin. Mulle naiset, kaakao ja urheilu ja uinti/tennis sekä teaateri mediataatio ja riitit on hyviä douppeja ja tietty tietskari kohtuudela käytettynä on työkaluna toimiva -nyt mä anna ittelle ni anteeksi et oon netissöäku mul on jalkakipeee -kaksinaismoralismia....ihan sama:)

teatterissa en tosin oo olut aikoihin, mut syksyllä taas vois mennä johonkin zydeemiin ihan pikkasen mitä musahommilta ehtii.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus