= siistii ku on hilloo =

  • ZOMQandBarbieQ

Joo, Tääl on ihana juttu kuinka jokkut ei voi sietää jos sattuu olemaan toista rikkaampi rahallisesti...tai siis on enmpi pelimerkkejä. Mä oon juossut täs rahan takia ja pysynyt siinä ja siinä hengissä ku kaikki psykopaatit ja idiootit haluaaa ryöstää mun bisneksen...tai mitä wittuu ne luulevat . ei ne ees pysty ryöstää mua -ne ei saatana tajuu et ne on jo anatanut ihan tarpeex, mut minkäs teet.oo täässä nyt sit vielä esiintyvä taiteilja tai paremminkin esiintyvä maalitaulu, joo, mut skitsoominen ei auta mitään.

Jonkun on tehtävä vähemmän kivoja juttuja jokka ei muille kelpaaa. tehdä ns. se mikä miehen pitää tehdä.se voi olla murha, naiminen, konkurssi, petos, antaa kaikille hyvämieli, antaa jotain pysyvämpää jollekkin kuin raha pantava se paksux ja naida tyttö tai ampua se ku se tietää likaa tms. kaikihan on mahdolista tietty.

Mielikuvitus on mun aarteistani se jota ei silleen näe vaikka näkeekin, mut sitä;hän jo myydään tääällä nbetistä monien muittenkin toimesta ja jokkut vaan tykkää mennää muitten tekemiin hiekkalaatikoihin (kuten esmes tämä formaattti) leikkimään kuin tehdä itse oman hiekkalaatikkonsa tai tekeekin niitä enepi:) tässä fyrkassakin on kysymys. jokkut vaan tulee ja ottaa, toidet odottaa jotauin ku jeesusta, jokkut tekee kmitää lystäää, toise t syyttävät ja marisevat kaikesta, näin se aina menee. mua ei ainakaan huvita kitistyä et mun oikee reisi kramppaa ku multa loppu piri. onnex poliisit puutuivat oikeeella hetkellä asiaan kun pimahdin siel tampereen musiikissa joka on erittäin hyvä muusiikki kauppa ja hyvä palvelu (ainkain jos fyrkkaa). Joo. mulle ei sanota EI-sanaa. siitä mä en tykkää juuri koskaan. siinä voi joku delay-laite lentää jonku otsaan aika helposti. onnex mitään ruumiin vammoja ei sattunut -terveys kans aika kiva ollla kun haluu nauttia rikASTA ELÄMÄÄ.

mä sain tällä kertaa säärikramppiin kaveriltA JUURI LÄÄKETTÄ ( ihan magnessiumia on yvä syödä ja ohentaa verta esmes kaakaolla tai asperiinilla:))) -VETÄÄ AIKA RELAX KYL...VISSIIN JOTAIN KODEIINIPITOSTA SHITTIÄ, MUT JEDAA TÄHÄN -TARVII VENYTELLÄ NYT KUN EI OO AIKAA, MUT SILTI SEKIN KANATTAAA. PITÄS TAAS VASTATA KUN KÖYHÄT tytöt ovat jättäneet soittopyyntöjä ja on siel joku ihan virallisempi puhelukin. mä saan valtiolta rahaa jostain...mmm..luen viimein postia, jota en oo lukenut 2 viikkkoon -jos postiaan ei lue 2 viikon ajoin voi meneettää rahaa yms.uskomattoman määärän. rahaa saa helposti, mut se kuluu vielä helpommin -tää on hyvä pitää mielessä enne ku oootte pyytämässä lisää. ja kaikesta mitä otatte ja annatte taivaan isä telee tilikirjaa. se näkee ja suunittelee organisatioita ja systeemejä meile köyhille rikkaille ja me saame taivaasta viestejä kuinka olis järkevin toimia, niinq tän postin kaa...mul on hyvät välit yläkertaankin. kyl ihmissuhteilla on merkityksensä ainakin tässä työssä millä mä roponi anasaitsen.

mul on ne kuuluisat vikat sanagut, mutten vedä tuota paskaa ja niin moni haluis heti hihaansa -subutexia....se on ihan liian luxusta mule koska se on paskaa ja mun periaateita oikeestaan vastaan. valtion ilmaishuumeita MYYDÄÄN KADULLA! VITTU MÖIS POLLEE, HEH. ja siitä tulee lOpulta kipeex...piristä ja kaaosta mä mä tykkään enempi ja backwoodSin SKAREISTA seköä JUP-TOBACCO tuotteista. mä anna nuo vaikka naiselleni. sillä on oikeesti jalka paskana ku hevonen astui sen päälle. my own rider...on yx biisi jonka tää MUN OMA MUUSANI on saAnuT mun tekeM'ÄÄN ja sit yx toinbenkin bändi saa soittaaa TÄTÄ MUN JUTTUU KU annoin luvan taoi artistihan tuo on:D

poliisitiedotus !

ei teitin poliisien tarvi ihan pakolla tänne tulla siiivoon,. Tänne tulee kyllä jotain neitejä siivoomaan tän kämpän varmaan ihan huvin vuoks ja ku ne kaikki rakasta mua ihan vituxeen -tuskin...ne näkee mussa rahaa, kamaaa jotain vitungglamouria tai muuta paskaaa -taidetta..joo. mähänb oon tämmönen kulttuurivaikuttajaltA JOKJA ON HANKKINUT TEATTERILLE TIETOKONEEN -SIINÄ ON YX SAAVUTUS JOSTAN OON YLPEE LEGIOONA TEATTERILLAMME ON NYT TIETSIKKA OLLUT...EI OLLU ENNEN MINUA (ARVAKKAA ONKO RINTA KAARELLA:)

AINI, PIAN ON TEATTERIN JOULUJUHLAT sun muitakin varteen otettavaa pakolistas biletystä joka on ainoostaan teatterilla ihan omaa luokkaansa. mä en oo mikään juhlija tyyppi .työn ja valon lapsi mä oon. JOS EN OO ERINNYT PARIIN VUOTEEN KÄYMÄÄN VIIMESYKSYNÄ MÄ TOSIN KÄVIN TEATTERILLA SILLÄ VANHALLA PAIKALLA OLLEELLA VOIMAJOOGASSA JOTA VIPPE VETI. se tekee tuolaista hommaa ja antaa ihmisisille työkauluja joilla voi saada tehtyä sen kaiken mitä on halunnut -näin se vain on. jokkut vaan ei tajua kaikkkea ja toiset tajuaa ja omaksuukin asiaa:)

mitä vittua aamuulehden blogissa jossa on tyhmää, kivaa ja höperöö eläkeläisryhmää vissiin niin siel joku pitää mua nerona...justjoo...kas ku ei legenda tms. ...tää onpaha tää breivi; "Te ja teidänlaisenne tulevat ja pilaavat suomenkielen omq-kielellään" hihihi...pitäkä mun vaihtaa nimi joteski silleen ettei se olis esmes tääl zomq vaan sompu jolla tietty on joku suomalainen merkitys ja on. Vittu mähän itse kuuluh tähän ryhmään ooks mä niinku sodassa itsenne kanssa. mä provosoin kyl josksu jotain mänttejä ..tottakai laulanhan mä bändissäkin ja huudan noile ukoilee jos ne kämmää -jonkun on nostettava se kissa pöydälle ja sanottava. mä voin heittää sillä kissalla jotain otsaaankin tarvittaessa jos ei sana mee perille. kul muakin joku ymmärtää...mä oon skitso , siitä miksi joku muka näkee mussa jotain selaista et haluis olla mun kaa ihan tosissaan. mä koitan uskoo...niinku suonifilkoissa mene joteskin näin; " jatka rakas ja kerro lisää tuota ihana suloista valhetta....ei minulla ole mitäään muutakaan:"

taidan alkaa sitteleen aloitetaan aakosista eli nanette ja si tuleekin petra birgit..varsinaiset siskokset. mä tykkään niistä ja toisen otan. emmä vaan tiedä voix nitä erottaa. mut mä luulen et ne kykenbevät lemaan erossa toisitaan ja sori nyt naiseni kun puhun tän näin netissä. mut tämähän onkin kaunokirjallisuutta joka on mun värittämä -tietty...osaan mä tottakin kai vielä puhua...vai osaanko? NONNI ITSE TIEDÄN JA jopa joku muuSE RIITTÄÄ:D

sauhut vois maistua tälleen ja sit vois tietty aamukaakaokahvisotkua ottaa lisää -vittu joutuu hakeen sen itte jääkaapista joka on pieni ja vanha ja liian täynnä jotain ihme perinne ruokaa...mä haluun paskaruokaa ku se onki ehköä sittenkin terveelisempää:)

vittu täähän on liian pieni! menköön!

rööki ei maistu ilman puuslutsii
rööki ei maistu ilman puuslutsii

Kirjoitettaessa soi naisen EI huudot kantauvuvat etäisesti tänne ei ei tarkoita ei :D

8 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

17.11.2009 15:14

nyt on lentskarilakko ja se vaikuttaaa aikamoneen asiaan ja tukkii liikennettä, niin eeteiesmes pysty tankkaan puheaikaa jne. tämä johtAA TAAS SIIHE ET PLAAAPLAAAPLAA....ET TÄNÄÄN VOI OLLA HIMASSA JA SOITELLA:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

17.11.2009 15:25

tämä SEURAAVA BIISI KERTOO ZOMBIESTA.
http://www.youtube.com/watch?v=LSnXjE66tvQ

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

17.11.2009 16:20

zomq ei saa valehdella rakkausasioissa. mitäs peliii tääkin on!
mitäs birgitta tähänkin sanoo.

Jouni KorpiJOS JOKU SANOIS MUA VASIKAKX. SE EISANOIS SITÄ TOISTA KERTAA
noin tunti sitten · PoistaMona Laihomitä sä oot nauttinut?...mä haluun samaa X)
53 minuuttia sitten · PoistaJouni Korpimmmm...tää o ihan itse kasvanut tuo pelollla:)
noin minuutti sitten · Poista

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

17.11.2009 16:30

tää juttu veti mun viisenkin luurin tukkoon -siistii.
se varmaan käskis poistamaan jotakin, i quess

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

17.11.2009 19:49

pillutohtorilla on hermot kireellä. tästä se tykkää:)

http://www.youtube.com/watch?v=lfcisnVHtA0

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

17.11.2009 21:52

aah. liimitterin läpi oom siistii laulaa normi hallikaiulla

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus