= siperian lumikentät =

  • ZOMQandBarbieQ

mun aida pitää mua viisaana miehenä -täytyy olla siis skarppina ettei pimahtele ja niin pois päin. se pyys mua sinne,jut ehän mä kerkii ku ensvuoden puolella sinne siperiaan.

aida
aida

eix muijjat tajuu ety jokkut miehet voi olla täysiä ääliöitä ja ne vaan puhuu mitä sattuu , mut oikeella sävyllä, niin siitä tulee viisasta juttuu sitten. mut tää on kai niitä universaaleja totuuksia.

mä jo ajattelin kun annoin sille facebookinosoitteeni jos on kaikki mun mun linkit .-ainakin melkein ja niissä on vaikka mitä shittiä, mut mun tytsini osaa olla rela ja se vie mua kuin metrinmittaa näköjään ja mä juoksen peräassä kieli pitkänä kuolaten,niinku yleensä naisten kaa on tapana -mitä sitä turhia peittelee ja häpeilee tunteitaan...siitä ne tykkää ku on oma ittensä eli siis täys idioootti -ihme homma ja taas niitä universaaleja totuuksia, joo.

pitäs mennä kaupunkiiin hakeen rahaa ja mul on jo turkki ja aidalta saamani karvaräyskä päässä. on tyhmäää ja hiernoo olla onnellinen:D
eilen asnnoin käineelle rahaa, mut se oli ne hukannut ku sil ei oo ikinä olut lompakkoo -mä vien sille lompakonj -eihän sil oo muuten ikinä rahaa perkele...mut kaverit on välillä vaikeita ja jos mahdollista tyhmempii ja rakkaampia.....kandee juosta eikä kävellä tällä ilmalla. minisuksiin pitää ostaa silikonia -kirjoitan sen käteen...en mä muuten mitään uista ku saan vasta illempana alakka- ja älypuhelinvempaimeni korjauksesta tompalta.

Kirjoitettaessa soi häh

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

15.12.2009 23:02

yep, näin se menee ja se ei pelaa joka pelkää on kanssa yx hyvä myös -tykkään sananlaskuista:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus