= SuKeLUsKUrSSI =

  • ZOMQandBarbieQ

jokkut muijat luulee, et mä oon joku kesäkolli joka puhuttaa niitä.
Mut ei ne siitä välitä paskaakaaan, ne haluu jotain enempi. Aina ku meinaa olla rakastumassa, soitan jaakko tuutille(asianjajalleni ja hoidetaan keissi silleen etsaadaaan fyrkkaa. mut naiselle ei saa nataa muovirahaa. pelkästään rahaaa ja niin se "voi" loppua kesken ja näinhän tietty ei käy.

Naisen pitää kokata ja laittaa tekien kunnonruskeekastiketta.
se pitää olla oikeen väristä...eikä se saa palaa, sillä minä palan. hitaasti syntyneenä walkilan saunasssa. minä jouni korpi, koukku jone tahi
zombie koitan slarpata ammatikseni ja valtaamme tiloja tai sit ihan vuokraamme tedastiloja, kokska niissä voi vetää teatteria ja settiä luukuttaa. mun tai meitin factory on jonkin werran isompi kokonaisuus kuin andy warhollillla ja me ei otetta vaan notkuun, vaan potilas tai nuori tai sittten nuori vannhus saisivat ottaa msen ammatin joka olisi ehkö se toiveammatti. Tääl lielden mestassa on vituxeen rakennettavaa ennen ku se on täysin valmis. mut sist siellä kolahtaa eritaiteet törmäyskurssille -toisten alkaessa rakastelemaan -semmonen innovaatiotten uusi polttopiste jota kaikki seuraa ja haluu mukaan.

En oo ikinä menny testiin miksi minä haluan, koska tierdän sen jo ja se on ihan tarpeex. onnex miikan heroiinikuolema oli ´vaan miikan testejä -se vittu ottaa musta mallia ku mä juttelen sille elämän tärkeimpiä saloja ja suloja:oon niin onnellinen vihdoin, kiitos

z o m b i e    clones
z o m b i e clones

4 kommenttia

BarbieQueen

27.6.2009 21:11

tässä iggyn feikkinä toimii zombie ja kukaan tajuu, mitään...shoubisnes on likaistakaikki carastaa toisltaa minkä kerkii ,sil taide kuuluu kaikile tai se o paskaa.
http://www.youtube.com/watch?v=xXpL8XICJrc&feature=rec-HM-fresh+div

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

27.6.2009 21:14

zombie tykkää apinoida myös jaggeria kun se niin helppoa ja ne ähinät ja puhinat mikkiin tulee luonnostaa -ihan sama on romaania vai neekeriä veressä:)
http://www.youtube.com/watch?v=faEEro38pEA

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus